Češi nenávidí Ukrajinu: Kde začíná a končí vlna solidarity???

31. 03. 2023 6:34:52
Po 24.únoru 2022, jsme se zachovali solidárně, a začali přijímat ukrajinské uprchlíky před válkou. Jak bezedná je naše pomoc? Proč se najdou tací, co Ukrajincům závidí? Máme se bát protestů??

S ohledem na naší minulost by mělo být automatické, že zrovna Češi budou solidární ke všem uprchlíkům. Nejprve jsme utíkali před Habsburky, pak před krizí, Hitlerem a komunisty. Statisíce Čechů opustili v historii jsou zemi, aby se jim žilo lépe. Tolerance k uprchlíkům a možnost někomu dopřát nový život by měla být automatická, leč: V Čechách se začínají hromadit lidé, kteří odmítají solidaritu s Ukrajinou. Mají přeci zůstat doma a bránit svou vlast ne???

"Naše ukrajinská vláda"

Pro mnohé je naše vláda zrádcovskou organizací, co místo, aby dávala svým lidem, tak pomáhá Ukrajincům. Jaký to výsměch, že tyto argumenty nejvíce šíří "flastenci," co hojně využívají sociálních dávek, a do práce se nehrnou. Ano práci. Argument, že Ukrajinci sebrali Čechům práci je natolik trapný, až to bolí. To samé idiocie o tom, že vláda pomáhá Ukrajině na úkor Čechů. Opravdu kreténismus první třídy.

Za všechno může Ukrajina

Ano, v mozečcích českých konspirátorů může Ukrajina za vše. Covid, energetickou krizi, zdražování...Ukrajina je prostě zlo. A jejich prezident? Loutka USA, co si válku vymyslela, aby se napakovala na cizí účet. Takové a mnohé horší kraviny jsou Češi schopni vymyslet, a co je nejhorší: věřit jim. Všem těmhle "kriplům" pardon, slušně pojmenovat nejdou, bych přál zažít útrapy, kterými uprchlíci museli při odchodu z vlasti projít. Když vám někdo zničí domov, a vy musíte někde začít od znova, opravdu to není příjemné. To jen někteří mají pocit, že si to vybrali dobrovolně. Holt Češi. Závist je jejich doména.

Konečně padají tresty!

Jaká to pozitivní zpráva, že ti největší konspirátoři jako třeba Tušl a Čermák, již byli odsouzeni, a další na tresty čekají. Vláda začala dělat to nejlepší, co mohla. Žádná cenzura a potírání svobody slova, jak si mnozí myslí. Tady se zabraňuje a trestá šíření nenávisti a nebezpečných myšlenek, které mohou mnohé nabádat až k trestným činům. Čecháčkové to berou jako politické procesy, ale kdeže. Zcela legální potírání zla. Nejvíce ostudný je případ nejmenované pedagožky, která nyní bude souzena za to, že svým žákům vrývala mystifikace a lži o tom, jak na Ukrajině žádná válka není svým žákům. Ostudné! Takoví lidé nemají ve školství, vůbec co dělat. Učitelé mají reflektovat pravdu, ne blbnout děti.

Pomáhat Ukrajině? Rozhodně ano!

Nikdy nevíme, co se nám může v budoucnu stát. Staré přísloví praví: Když stoupáš nahoru, chovej se ke všem slušně, protože nikdy nevíš, kdy spadneš dolů a zase ty lidi potkáš. Válka proti tyranovi, je válkou nás všech. Svět se nepostavil proti Rusku samotnému, ale proti Putinovo šílenému režimu. Tomu, co začal nejhorší konflikt v Evropě od Druhé světové války. Máme morální povinnost pomoci všem, co se mu postavili. To děláme, a tak je to správné.

Naši flastenci se rádi ohání husitskými tradicemi. Pro vás mám jeden vzkaz od vašeho hrdiny Jana Husa. Ten totiž kdysi pravil: Hledej pravdu, slyš pravdu, uč se pravdě, miluj pravdu, braň pravdu až do smrti, neboť pravda tě vysvobodí. Jak můžete tedy šířit lži???

Mystifikace a domnělé báchorky o tom, jak nás pomoc Ukrajině ničí...ten kdo je šíří by si měl nafackovat. 23 let jsme tu měli Ruskou bratrskou pomoc a 41 let komunistický teror. Jak po těchto zkušenostech může někdo hájit diktaturu? Zasmál bych se, ale není čemu. Šiřitelé bludů: zamindrákovaní ubožáci, co obhajují Ukrajinci to, že si nedokážou srovnat vlastní život. Jste ubozí.

Autor: Michal Sabó | pátek 31.3.2023 6:34 | karma článku: 24.97 | přečteno: 1088x

Další články blogera

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2305 | Diskuse

Michal Sabó

Češi zaútočili na Rusko! Novoroční vtip nebo se máme bát?

Ruská demagogie je kouzelná. Pouze ona si dokáže vymyslet ty nejšílenější scénáře. Třeba ten, že ČR může za útok na ruský Belgorod.

2.1.2024 v 5:27 | Karma článku: 27.34 | Přečteno: 611 | Diskuse

Michal Sabó

A prezident sliboval a sliboval…

Stejně jako každý rok, i letos nám novoroční poledne zpestřil projev prezidenta. Co nám přinesl? Jak k nám promlouval? Nemáme se bát?

1.1.2024 v 14:07 | Karma článku: 36.79 | Přečteno: 9501 | Diskuse

Michal Sabó

Zničte Izrael!? Jak hnutí Hamás spáchalo harakiri

Včera v půl sedmé ráno, započala v Izraeli drtivá ofenziva teroristů z hnutí Hamás. Stovky mrtvých, tisíce raněných a konec iluzí o budoucnosti Palestiny. A proč nejvíce bude plakat Rusko??

8.10.2023 v 6:35 | Karma článku: 44.10 | Přečteno: 5963 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 20.91 | Přečteno: 345 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.11 | Přečteno: 508 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 465 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2305 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 651 | Diskuse
Počet článků 154 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1658

Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...