Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21i22r41i 87T14i80c37h47y

20. 5. 2022 16:03

Rusko utokem na Ukrajinu nic nevyresi, zustanou jen mrtvi a znicena zeme. Uvahy o tom, ze se nasledkem toho Rusko zhrouti a rozpadne jsou velmi pochybne.

0 0
možnosti
Foto

Revoluce nebude, dokud tam zas nějakej ,,němec" nevyveze nějakýho Lenina:-/

1 0
možnosti

A český Japonec by jim nestačil?;-)

7 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti

Pán je asi cizinec, Čech by nenapsal "obilý" nebo jo?

1 0
možnosti
Foto

Vypadá to strašně.:-)

1 0
možnosti

Ten článek je nějaký obilý.

1 0
možnosti
Foto

J17a44n 52Š53i69k

20. 5. 2022 8:31

Já jsem pro odchod politiků z funkcí, jakmile dosáhnou důchodový věk. Se stářím sice přichází moudrost, ale to neplatí v případě moci. Pokud jde o moc, drtivá většina se chová jako přitroublé a nebezpečné děti. Když se rozhlédneme u nás i ve světě, starší politici se nejsou schopní dívat dopředu a svými rozhodnutími křísí mrtvoly z minulosti. Pokud jedou dvě funkční období, tak na konci toho druhého si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa a že jsou nedotknutelní. Nejsem pro žádné věšení na sloupech, ale padne-li Putin bude to pro svět jen dobře. Hezký den

6 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti

Je to dost radikální text i na mě. Je však dějinami dokázáno, že krutí imperátoři nekončí dobře. Putin už prohrál, to je jasné a má dvě možnosti.

Stáhne organizovaně celou armádu ze všech okupovaných území Ukrajiny a nechá se zavřít v luxusním domácím vězení.

Nebo, budou jeho hrdlořezové na Ukrajině donuceni k ostudnému úprku a Rusko se s Putinem vypořádá vámi popsaným způsobem.

Ukrajinci jsou odhodláni Ukrajinu ubránit a vyhnat putinovce a EU, USA a další země investují do stejného plánu tolik vojenského i politického potenciálu, že jiný scénář není možný.

11 0
možnosti

Pro zajímavost - G. Husák kouřil Phillip Morris. Zvolal slabé! Tak je kombinoval s Partyzánkami. S blogem souhlasím, no? Sám sebe přistihuji - náhled na Rusko, mi nefunguje. To co je nenormální, jinde normální je. Ta rozdílnost kultur, tradic je obrovská. Posilovat vědomí, že někdo byl před 77 lety poražen. Určitě dobré, nicméně - A co dále? Sovák u tabule Hrbolkovi přiznal, že dále to neumí. Rusko vlastně neustále bojuje. S chimérami a přeludy. Jde o výživný státní program ...

Z mého pohledu směšné a hrozné. U nich jinak. Jde o poslání! Zachraňují, obětovávají se.I sodovku si vyrobí, motocykl možná někdy.Teď není čas. V tomto smyslu - Rusko je neporazitelné. Nejde o počty a vyspělost armády. Jde o jejich mentalitu. Houževnatí a hrdí. I na svou chudobu - Toť důkaz oběti. Proč se ta mentalita nevyužije k čemusi rozumnému, netuším. Viz. neuvěřitelné úsilí za válečného stavu. Stěhování celých fabrik, výroba tanků ap. Ta zaostalost, je následnou předností. Jako první to poznali Adolfovi generálové, cesty žádné neexistují. S námi je to jinak. Stačí vypnout výtah v paneláku a teplou vodu. Nedej bože, aby nešel internet. Zoufalá matka sdělí - Jak se má dostat do bytu a omýt dítě? Podobně muž, nemůže ohlížet erotické servery. Nemá smysl žít. Válka je prostě prohraná ... :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS