Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen si nějak nepamatuji, jestli rodina padlého dostane toho žigulíka (či co) zadarmo, nebo ho musí zaplatit. A jestli současný ruský automobilový průmysl je vůbec schopen takovou poptávku pokrýt.

R^

5 0
možnosti

Dělat závěry z neověřených zpráv je hra se slovíčky. A ta vyjde vždy ani rozum, netřeba.

1 5
možnosti
Foto

Je to země neomezených možností. Neomezené lidské síly. Ti budou verbovat neustále a je jim jedno, kolik padne. Připomněl jste mi film Nepřítel před branami. Hromada čerstvě naverbovaných a vykulených šla do útoku a jen první řady měly zbraň. Ti beze zbraně sice útočili, ale na zbraň si museli počkat, až dostane ozbrojený kolega šrapnelem do palice. Nas mnogo, nic se od té doby nezměnilo. Karma.

11 0
možnosti
Foto

Kéž byste měl pravdu.

2 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti

Já si již zvykl. Konec konců, absolvoval jsem ZDŠ. Tam to jasně říkali. Země, kde včera, revoluce v říjnu, výstřel z Aurory, Lenin stále živý, zlý car a hodný Stalin - zachránce životů ap. Ostatně dnešek :

Bývalý německý kancléř Gerhard Schröder. Říká, že Putin je svolný vyjednávat o ukončení války. Jaké války? Žádní není, vždyť jde o speciální operaci. Dle Kremlu padlo asi 1.350 vojáků. Těch je reálně 40.000, včetně zraněných? Zřejmě nová jednotková soustava aritmetiky. Objev výsledků na Sčotu? Mobilizaci tedy nelze dělat. Válka prostě není - lidu třeba, co teď? Vladimirovič konečně drží slovo. Řeší potřebné reformy. Sociální a tu důchodovou. Povolává brance do 50 let. Tím se na rozpočtu skutečně ušetří mnoho. Mnoho much jednou ranou ... !

Doba výcviku 30 dní. To jsem v Sušici na přijímači zvládl. Pochopil, kde nocuji, kam chodit na stravu a kde je Arma s kofolou. Uměl jsem obraty na místě i salutovat. Zvládl rozborku a sborku samopalu. I WC jsem objevil. Úžasné, ti kluci na Ukrajině zřejmě klozet - objeví rovněž! Putin je moudrý. Řeší vše. Jako vždy - cena lidského života není podstatná. Podstatná je velikost země ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Jestli ono to nakonec s těmi penězi nebude tak, že je dostanou jenom ti, kteří padnou, resp. jejich pozůstalí. Jinak karma, a kéž byste měl s tím výpraskem rusáků pravdu.

6 0
možnosti

Marie, to je právě ten problém. Rusy, si již chránil Stalin. Následně je rozmisťoval , viz Pobaltí a sama Ukrajina. Vyplatilo se mu to. Ty vzdálené z chudých oblastí Do předních liníí ! Vážně, co se změnilo ? ... :-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik