Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31a72n 33R29á27ž

24. 8. 2022 14:03

Bát se? Čeho se máme prosím bát jiného, než dalšího růstu cen energii. Jestli se chcete bát Rusů, je to Váš problém,ale žádný rozumný člověk se jich potom, co předvádí na Ukrajině, bát nemusí.

1 1
možnosti

Myslím, že by to mělo být právě úplně naopak. Čili nečekat na to co chystá Putin, ale oslavit svátek nějakým vlastním dárkem. Tím samozřejmě nemám na mysli nějaké výstavy železného šrotu v Kyjevě, ale vojenský úspěch v podobě osvobození nějaké části území. Zmíněný Cherson to ovšem bude ztěžka, poněvadž přes jejich velkohubá prohlášení o jakési jižní ofenzívě zatím dodnes žádná nezačala, poněvadž na ni prostě zatím nemají.

0 0
možnosti

Tak zničená technika chrabré ruské armády potěší, stejně jako úprk ruských turistů z Krymu, kde zůstali jen ti mentálně na výši, co zveřejňují div ne souřadnice vlastní protiletecké obrany, ale jestli vy osobně nevidíte úspěch už v tom, že rusáci nedokázali při svém chvástání vyhrát ani po půl roce, tak já v tom jednoznačně obrovský úspěch vidím. :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik