Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dneska jsem zahlédl komentář k té události, komentátor ČT byl velmi zdrženlivý.

0 0
možnosti
ZZ

Vypustit ukrajinské výsadkáře na Enerhodar a ukrajinci ostřelovanou jadernou elektrárnu, je dost velké šílenství.

;-(

0 1
možnosti
JM

Obávám se že v článku je přání otcem myšlenky. O Ukrajinské ofenzivě se více mluví než že by se konalo a i to může mít svůj účel v rámci informační války

A i když bych úspěch Ukrajincům přál v realitě na tom nejsou lépe než ruská armáda. Mají pár moderních zbraní že západu které Rusům docela dobře škodí ale na ofenzivu potřebuji řádově vyšší množství zbraní, munice a logistického zabezpečení. A všechny zbrojní sklady v Evropě jsou již vybrané a daly co mohly a nová masová zbrojní výroba zatím ještě nikde nenajela...

0 0
možnosti
DR

Když někteří ta líbivá slova prostě chtějí slyšet.

1 0
možnosti
JR

J75a57n 34R66á85ž

31. 8. 2022 15:24

Na otázku, kterou jste ukončil první odstavec blogu je celkem jednoduchá odpověď.: NIC!

2 0
možnosti
PB

..... realitu, celkem objektivně, ste vystihl jedinou větou - "Je to jen fejk!". A svým blogem ste vytvořil, bohužel, další fejk v pořadí,- kde ste čerpal inspiraci není těžké uhodnout! Komentovat takové svinsto, jako je válka, není vo tem kemu "fandím",- je to pouze o faktech a reálném stavu na bojišti,- pro fejkový a politicky korektní jazyk zde není místa!,- ......... oboustranné informace GŠ UA+RA sou "vojensky" strohé, věcné (bez politických podtextů a účelové propagandy!) a kupodivu v souladu s reálnou situací na frontě (viz. mapy). Od 29.8. ve svodkách GŠ obou stran nenajdete jedinou zmínku o ofenzivě UA na jihu! Ivani jedou na vlně "lokálních bojů a střetů", Chochli pak na "rozvědce bojem" - ve ztrátách techniky se obě strany předhání v denních rekordech, však o ztrátách na živé síle takticky mlčí, což je pochopitelné. Osobně čerpám z výše uvedených zdrojů a mohu Vás ujistit, že "Rusku nedochází dech a Ukrajinské peklo nevypuklo".

2 1
možnosti
JL

Četl jsem někde, že Gasprom má rekordní tržby - takže rublíky jsou. Válka je o penězích. A mimochodem: Rusko si z propagandistických důvodů nemůže dovolit válku o Ukrajinu prohrát. Dalo by tím totiž všem rivalům na vědomí, že je slabé, neschopné a nemohoucí na vojenské úrovni. To je vždy nebezpečné.

0 0
možnosti
JL

To je jak sloupek psaný pro Komsomolskou pravdu naruby. Pán je špion, že ví, co se tam děje? Samozřejmě se časem dozvíme, jak byla ofenzíva úspěšná. Ale počkal bych a neplesal nad situací, kde se zabíjejí /zbytečně) lidé, zraňují, mrzačí a ničí hodnoty materiální (což zase není takový problém, lidi to vždycky časem obnoví, někdo jim na to půjčí).

3 0
možnosti
ZZ

Samotní Ukrajinci o tom moc nemluví, takže to asi tak slavné nebude.

Mám obavy, že Zelenský ty vojáky poslal na jistou a zbytečnou smrt, protože jít na obsazené území takovým úzkým klínem, je velké šílenství.

;-(

0 0
možnosti
Foto

Tak zpráva a komentáře tohoto vyznění poslouchám a čtu už téměř půl roku....Nějak to na Ukrajinských výsledcích není vidět.

Co je vidět je to, komu autor fandí, ale to není relevantní informace.

3 2
možnosti
JK

Asi jste si to otočil, samozvaní "odborníci" vyzvihovali výborně připravenou putinovu armádu, která jen straší, ale nezaútočí, protože to by do několika dní byl s Ukrajinou konec. Dnes se k výrokům neznají, nebo se omlouvají za svoji "nepřesnost". Předpovídali vítězství putinových hrdlořezů a nyní už couvají dokonce někteří váhavě připustili navrácení (dobytí) Krymu Ukrajině.

Stále tvrdím, že Putinu musí být vyhnán z celé Ukrajiny, to zároveň znamená jeho konec, ztratí moc, ztratí vše.

4 0
možnosti
HH

Byl bych trochu opatrnější v soudech a vzpomněl si, že toto slyšíme již od Května a zatím nic moc.

4 1
možnosti
JK

Prosím stejně jako u pana Šťastného o odkaz na nějakou dřívější zprávu, že začala ukrajinská ofenziva.

1 0
možnosti
Foto

V91í22t 96C80h97a35l38u55p22a

31. 8. 2022 10:48

No bojím se, že když bude Ivan v koncích tak to tam zasype bombami hlava nehlava. Pokud tedy má ještě co odpalovat....no a pořád je tu ještě to riziko nasazení jaderných hlavic, křehká záporožská elektrárna....no a masová mobilizace, ale tím by Putin ztrácel body, i když....mu už bude všechno jedno, když porážka tak aspoň pořádně za sebou prásknout dveřmi....

0 0
možnosti
Foto

Možná máte pravdu. Intenzita ruského ostřelování po celé frontě nejspíš teď skutečně vzrostla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik