Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč ?

Protože pětikolka ještě nesestoupila mezi lid, kterému vládne a je pouze v zajetí svých ideologických dogmat.

;-(

0 0
možnosti
Foto

Zatím jsem viděl kandidátky dvou obcí, menší a větší, a tam to vypadá úplně jinak. Kdybyste někdy působil v komunální politice, musel byste vidět, jak to tam chodí. Tam se do toho "velká politika" moc nepromítá, leda ve velkých městech, kde se už lidé tolik neznají. :-)

1 0
možnosti

Autore, mluvte jen za sebe. Já jsem s vládou spokojený.

2 2
možnosti

Komu není rady, tomu není pomoci.

;-(

0 1
možnosti

Osm let jsme neudělali nic. A kdo za to asi může? Tahle vláda určitě ne.

3 1
možnosti

To bych netvrdil.

Nebýt r. 2020 a 2021, tak byla vládu oněch 6 let nadmíru úspěšná.

:-/

0 0
možnosti

Obávám se, že nový standart nebude vyhřátý byt, ale NĚJAKÉ SKOROTEPLO v bytě.

0 0
možnosti

Protože v této době musí ZÁKONITĚ prohrát volby úplněKAŽDÁ koalice, co je u moci.

0 0
možnosti

Jestli "Spolu" vyhraje nebo prohraje netuším, poněvadž věšteckou kouli nevlastním. Na ten jejich začátek volební kampaně jsem ale při přepínání programů náhodou na ČT 24 narazil a upřímně, připadalo mi to jako kdysi v pionýru povinné lampionové průvody.

Fiala žvanil o ničem a v "hledišti" mu pár desítek puberťáků s nějakými trapnými cedulkami s hesly nadšeně aplaudovalo, byť vlastně absolutně netušili čemu.

3 0
možnosti

Já se téhle vlády zastávám ve spouště věcí, které jí jsou kladeny za vinu.

Sice říkám, že mou důvěru nemá a nikdy mít nebude, jelikož v ní jsou strany, které v Bruselu hlasovaly pro povinné kvóty na přerozdělování migrantů v rámci EU, ale hovořím o těch věcech, které jí jsou kladeny za vinu v jiných souvislostech, o nichž píšete. Tuhle vládu jsem nevolil a volit nebudu. Ale posuzuji problém od problému. Snažím ne nepatřit k lidem, kteří vycházejí z toho, že něco řekl neoblíbený politik, tak to musíí být zkritizováno za každou cenu. Takže v těch věcech, o kterých píšete, se téhle vlády zastávám, přestože celkově mou důvěru nemá.

Ale upřímně řečeno, takto tahle vláda sklízí stejně nezaslouženou zlobu některých lidí, jako ona sama zasévala směrem k Babišově vládě. Covid byl novinkou, nikdo na celém světě pořádně nevěděl, co by se mělo dělat, všude se jelo cestou pokusů a omylů, ale zarytí odpůrci Babišovy vlády nechtěli vidět objetktivní problémy a lepili na tehdejsí vládu černé prapory za cokoli, co udělala.

Současná vláda vyhrála z velké části právě díky hlasům lidí, kteří uvažují povrchně a mají tendenci nadávat na toho, kdo je u moci, a idealizovat si toho, kdo u moci není. Takové lidi oslovovala, ale takoví lidé se nezmění, když najednou začne vládnout někdo jiný. Opět budou šmahem nadávat na vládu, kdykoli se jim něco nebude líbit.

Prostě kdo sází na věčnou nespokojenost části voličstva, musí si uvědomit, že u takových voličů je ta nespokojenost skutečně věčná.

Jako když mladá dívka odloudí muže nějaké jiné ženě a potom se diví, když některá další téhož pána odloudí zase jí. Předtím ona sama sázela na přelétavost toho pána, ta sázka jí vyšla, ale zapomněla, že ho sice získala, ale on tím okamžikem nepřestal být přelétavý, takže to, co nejprve zapracovalo v její prospěch, se pak obrátilo proti ní.

Takže: Této vládě nevěřím, ale zastávám se jí ve těch věcech, o nichž píšete. Nicméně se proti ní obrací to, co ona předtím sama používala proti vládě předchozí.

2 0
možnosti

Pokud jde o energetickou bezpečnost, má máslo na hlavě hlavně Babišova vláda.

6 4
možnosti

A soudruh tedy Ing. Zeman...

3 0
možnosti
Foto

Autor opět napsal jeden ze svých hysterických článků.

Malých obcí se současné politické dění takřka nedotkne. Tam opět zvítězí nějaká ta místní sdružení nezávislých kandidátů.

Netuším, jak dopadnou volby v Praze. Ve větších městech asi strany vládní koalice zaznamenají nějaké ztráty, ale drtivá porážka to nebude.

5 0
možnosti

To asi ne, ale dopady ceny plynu a elektřiny se jich dotknou, neb často provozují školy a kulturní zařízení, veřejné osvětlení ........

;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,97
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik