Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ta demoška byla trochu předčasná, je horko, a levný zemní plyn zatím nikdo nepotřebuje.

0 0
možnosti
JZ

Nyní se provalilo, že jeden z hlavních organizátorů Vrábel je člověk, který nemůže disponovat vlastním účtem. Dluží totiž tři miliony korun a má na krku 27 exekucí. To se povedlo. ;-D

1 0
možnosti
PA

Sobota nám ukázala, že premiérovi záleží jen na svých ideálech. Kdyby těm vylekaným a rozzlobeným chudákům srozumitelně vysvětlil co má vláda připraveno za opatření a JAK udělá to, že je "nenechá padnout", na což začínám být alergický a přemýšlím, že bych si to nechal dát písemně, bylo by po problému. Místo toho nálepkuje.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 1
možnosti
JZ

Otázka pro přítomné.

Za bídu v době II. světové války ve Velké Británii může za

a) Hitler

b) Churchill

Děkuji za odpovědi.

6 1
možnosti
AK

Otázka za otázku:

Je ČR ve válce s některou jinou zemí?

Děkuji za odpověď.

5 1
možnosti
LJ

Jsme konzumní společnost. Ideály nás nezajímají. Když jsme byly pod Ruskem, lákal nás západní sortiment zboží. Teď nás zase lákají ruské ceny energie.

4 0
možnosti
JK

Jenže na západě jste nakoupil bez omezování a nikdo za to nepožadoval předání území a moci do rukou krvavého zločince. V tom to bude.;-)

4 0
možnosti
Foto

Někdo fandí EU, někdo Americe, no a někdo zase Rusku.

Problém je v tom, že u nás se fandit Rusku nesmí, a i pouhé vyjádření názoru jiného, nežli má oficiální stanovisko vlády, nehledě na svobodu slova, může být i trestné. Řada lidí si ale nedá nařizovat, co si má myslet.

Na demonstraci v Praze se podle mne sešlo více než 70 tisíc lidí, spíše to bylo100 tisíc, když to srovnám s listopadem 89 a plným náměstím v tehdejší době. Snahou vlády je samozřejmě vědomě snižovat počet účastníků, ale hlavně bagatelizovat význam demonstrace a odvézt pozornost jiným směrem, tedy na

Rusko a komunisty. Tím samozřejmě na chvíli ochabne pozornost věnovat se problémům zásadním, kvůli kterým spontánní vyjádření nespokojenosti s vládou vzniklo. A to je nezvládnutí ekonomické situace, inflace, drahota a vyhazování

miliard za zbraně na Ukrajinu a paušální neadresné mrhání finančními prostředky tamtéž. To jsou ty hlavní důvody, které vedly občany této země, že vyrazili do Prahy na Václavák, vyjádřit nesouhlasné stanovisko se současnou vládou. A nikoliv obdiv k Putinovi a Rusku, jak je snahou prezentovat.

5 10
možnosti
JZ

Těch občanů byla výrazná menšina. Václavské náměstí nebylo zcela zaplněno. 70 tisíc účastníků odpovídá realitě.

0 0
možnosti

Koukám, že autor opisuje z prohlášení komunistických špiček z éry perestrojky. "Kritizovat ano, ale konstruktivně, soudruzi." Demonstranti by měli vládě předkládat řešení problémů? No páni... :-D

4 4
možnosti
JK

Co se to děje s některými lidmi, je v nich zakořeněna závist a nenávist a utkvělá představa, že vůdce vyřeší vše.

Přitom víme, že Putin je krvavý agresor, podle útočí na svrchovanou zem a tím stejným údělem vyhrožuji i nám. Víme, že se mu nedá věřit, dohody neplní a uzavřené smlouvy roztrhá kdy se mu namane. Víme, že v Rusku je díky Putinovi bída a žádná prosperita nás ze spolupráce s Ruskem nečeká.

Máme také jasné důkazy, že západní demokratická společnost je prosperující a že nás dotují, abychom se vzpamatovali ze zanedbané krachující socialistické ekonomiky. Když se rozhlídneme, tak jsme jednoznačně bohatší než kdy před tím, osobní svoboda je příjemná, cestovat můžeme po Evropě jak je libo, taky studovat můžeme kde chceme a samozřejmě i pracovat. Nelze se nepodívat na krajinu, jak se původně zpustošená socialistickou bezohledností vzpamatovala, řeky, louky, lesy, vše.

Proč by někdo chtěl dobrovolně do chomoutu diktátora, který mám vše sebere, nechá nás klidně živořit, vyždímá ekonomiku, zakáže kontakt s demokracií a tvrdě trestá jakýkoliv projev odporu, vraždy, dlouholetá vězení a pracovní tábory nejsou nic výjimečného. Proboha proč mi ti řečníci vnucují kamarádství s Putinem, když dobře vím, že tenhle vrahoun nekamarádí s nikým.

15 2
možnosti
JV

Tak že nás Západ dotuje, tomu jsem se upřímně zasmál, pane Kučero. Asi netušíte, komu patří stěžejní fabriky, průmysl, banky, mobilní sítě atd atd. Zahraničnímu kapitálu, napovím vám. Naše není dokonce ani voda. A zisk ve stovkách miliard končí za hranicemi. Kromě toho jsme vítaný trh pro potraviny a zboží druhé kategorie. Vy vůbec netušíte, o čem melete. Buď jste tak mladý, nebo naivně slepý, nebo oboje.

4 12
možnosti
PD

Sobota nám neukázala nic. Lidé jsou sice rozzlobeni, ale měnit se nehodlají ano. A Fialka už snad konečně ví, že to svou nečinností podělal, ale asi změnit to taky nehodlá, čeká, jestli to za něj náhodou někdo neudělá ;-D ne neudělá, bohužel...

0 3
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik