Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusové nikdy neuměli válčit - Kutuzov - furt ustupoval, 1.světová: Rusko prohrálo a přišel je zachránit Lenin , 2.světová - ustupovali až k Volgogradu...Tak co teď bratři Slovani? třeba jsou unavení ze své obrovské říše.

0 0
možnosti
Foto

Kolo se nám polámalo, udělalo bác. Vožď na co sáhne, to zvorá. Tuhle se utrhla klika. Oligarchům vysychá přítok rublíků. Uvidíme, co zvítězí, jestli měšec, nebo válečný chtíč. R^

3 0
možnosti
Foto

Jinak kdybych si chtěl ten jejich útěk kazit... Nemůže to být taky známka toho, že se chystají použít nějaké taktické jaderné zbraně ? Zatím tu ta otázka ve všeobecných oslavách vůbec nezazněla ... Podle všeho právě radikální křídlo armády po tom volá....

0 0
možnosti

To by ovšem byl mazec!!

Nelze vyloučit, že by po té Západ nedodal Ukrajině také jaderné zbraně.

2 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti

Jako nejreálnější se mi jeví převrat vyvolaný tajnou službou. Putin bude nahrazen skutečný válečníkem, který vyhlásí válku a mobilizaci. Rus se nevzdává.

2 0
možnosti

Nevím jestli by jim mobilizace pomohla, když dochází výzbroj a vojenský materiál.

Leda že by válčili ve stylu, máme víc vojáků než vy nábojů jako za 2, světové války. Tehdy ovšem přece jen bránili svou vlast.

3 0
možnosti

Mám takové tušení, že Javelin není raketomet :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak dobře víte, že Vaše tušení je správné... Na obsahu to stejně nic nemění. Většina z nás blogerů píše i o věcech kterým úplně nerozumí co se technické stránky věci týká...To je zkrátka fakt.

0 0
možnosti

3 denní speciální operace vstoupila do své další fáze. Vše jde podle plánu. Čím více území si Ukrajinci vezmou zpět - Tím méně toho v potrubí poteče. A tak se tedy bojuje i u nás. Válku zastavíme tak, že nic nebudeme posílat. Pak zase oni nám - budou posílat. Říci, že jsme byli pomýlení a jménem 70.000 osob, se omluvit. Vyslat již připravené emisary, tak nějak - se domluvit. Melu furt dokola, ani náhodou. Nenechám se pomluvit ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Zdravím, na číslech padlých je pro "náš Svět" hrozná jedna věc. Absolutně odlišné vnímání hodnot co se samotných lidských životů týče. V zemích RF a nejen u Rusů je to Vesmír vzdálený tomu našemu Euroatlantickému světelné roky. Hlavní je přát si dvě věci. Ať ta hvězda padne co nejrychleji a nezůstane po ní moc jaderných hvězdiček. Dovedu si představit, že některá z nich nás bude vydírat ještě víc a třeba na bázi náboženského fanatismu bude i blíž tomu to zmáčknout. S tím už ale nic nenaděláme. RF se rozpadne tak , nebo tak. Útok na Ukrajinu to místo oddálení jen urychlil...

2 0
možnosti
Foto

I Ty věříš, že se rozpadnou?

0 0
možnosti

Putin spěje ke svému konci, to je jednoznačné. Ať už ho popraví nebo dožije ve vyhnanství na jednom ze svých luxusních sídel. Nebo cokoliv mezi tím.

Přesto zůstávám pesimistou ohledně dalšího vývoje v Rusku. Bez politické a finanční podpory spřízněných kruhů by se k tak radikálnímu kroku jako je válka neodvážil. Já vnímám Rusko jako stálou imperiální hrozbu pro své sousedy i Evropu a nevěřím, že je vůle tento postoj zásadně změnit.

4 0
možnosti

Snad i ten dokument přispěje k tomu, že pokud putin vydá ten jaderný rozkaz, bude jeho autorita již podkopána a knoflík zůstane ve výchozí poloze. Mimochodem, co začala ukrajinská ofenziva, postrádám v diskusích pana Hasíka (German Gásyk). Vyzývám ho, aby opět začal veškerý postup ukr. armády zlehčovat a vyzdvihovat ruské ozbrojené síly, toho času na ústupu nebo hluboko v zákopech!

5 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik