Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, já jsem psala už dávno, že Ukrajina by měla střílet tak daleko na ruské území, jak dostřelí. Dnes jsem se dočetla, že právě kvůli tomu (ne kvůli mému názoru;-D) Biden váhal s poskytnutím střel HIMARS s větším dostřelem. Je to škoda, protože rusáci si to zaslouží.

1 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti

Jsem potěšen, když očítám sociální sítě. Spousta lidí si klade prostý dotaz - "Proboha, k čemu je to dobré"? Total nesmyslná válka, která válkou dokonce není. Vše je fašistické - Sídliště, MŠ, přehrada, elektrárna i děda na jízdním kole.

Neustále píši, že Rusko je zemí zaslíbenou. Předurčenou k blahobytu. Zbytečně zdůrazňovat jejich neuvěřitelné zdroje. Počínaje odolnými lidmi,přes klima, přístup k moři a surovinami konče. Cesta dosažení je zřejmá. Přátelit se, obchodovat, pro tamní lidi udělat reformy - Sociální, zdravotní a důchodovou. Zastavit statistické početní úbytky národa, zvýšit porodnost a mít kde bydlet. Výměna mládežníků, cestování jako samozřejmost. Je co obdivovat ...

Proč to nejde? Přitom stačí tak málo. Dostat rozum, a fašistů se skutečně zbavit. Vyhnat mužika z carského paláce a jeho juntu. Je to složité. Moc se nepřibližovat k oknům a neplavit se třeba na člunech. Furt dokola, nejde o moc - Pouze o tu moc ... Pak je třeba se soustředit,. I na tu babku fašistku. Mazaně čeká ve své frontě na chleba. Jasná věc mazanosti. Ukrajinská bábuška? Kulové, další, převlečený dareba. A tak tedy terorista, další úklad jiným chystá ... :-)

8 0
možnosti

Neustále píši, že Rusko je zemí zaslíbenou. Předurčenou k blahobytu.

Je co obdivovat ...

Proč to nejde?

.

Přečtěte si Zvláštní zprávu č.4 od Hanzelky a Zikmunda!

---------------------

Rus, to není národnost, to je životní styl...

6 0
možnosti
Foto

Karma...

Jinak za mě opět jen krok k tomu aby došlo k použití taktických jaderných zbraní na které jsem se ptal minule ? Ono tomu odpovídá i oprávněné tvrzení, že racio se z kroků armády RF dávno vytratilo.... Přikládám k tomu dotazu i odkaz, co to vlastně taktické jaderné zbraně jsou, podle reakcí v diskuzích se moc o technikálie nikdo nezajímá .... https://www.armadninoviny.cz/role-taktickych-jadernych-zbrani-v-ramci-nato.html

1 0
možnosti
Foto

Přečetla jsem si odkaz a dospěla jsem k názoru, že by bylo nejlepší poskytnout taktické jaderné zbraně Ukrajině. Ten ruský šílenec může také dospět k názoru, že Jaderná elektrárna Temelín ohrožuje ruskou suverenitu.

0 0
možnosti

Redaktor Českého rozhlasu Martin Novák, který působí na Ukrajině, říká, že i mezi rusky hovořícími obyvateli prudce ubyli příznivci putina. A je to právě kvůli tomu, že rusáci tvrdí, že je přišli osvobodit a přitom je zbaběle zabíjí.

8 0
možnosti

no, a taky to vypadá, že ukrajina alespoň část uzemí získá zpět, a tedy obvinění z kolaborace nebo podpory taky nební radno riskovat

0 0
možnosti

stejnou taktiku použili Britové za války v Porúří

0 0
možnosti

Přesně tak...taky za to byli po válce trestání, jakožto národ, který vyvolal světovou válku a cíleně genocidně vybíjel obyvatelstvo stejně jako Rusko teď...ehm...počkat...nebylo to...

4 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik