Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti

J50i73r18i 10T97i68c43h33y

22. 9. 2022 16:04

Tak nam to ten valecny strateg vsechno objasnil.

1 1
možnosti
Foto

Těžko říci kolik má Rusko ještě zbraní či jiného vybavení. Spousta lidí se bude snažit mobilizaci vyhnout a modré knížky budou mít cenu zlata. Válku do ted v Rusko skoro nikdo neřešil, byl to jen vzdálený příběh a zápas u kterého se fandilo a vlastenecky se bušilo do prsou. To nyní skončilo. Znudění diváci jsou vrženi do zápasu ve kterém mohou zemřít či být zmrzačení. Z gauče rovnou do války....to se mnoha lidem jistě líbit nebude. Proč vůbec mají umřít? Kvůli několika bláznivým starcům a zlodějům?

1 0
možnosti

F78i15l11i18p 72T89y58k12a15l

23. 9. 2022 22:33

Nejedná se o několik bláznivých starců a zlodějů ale o několik tisíc válečných zločinců a zkorumpovaných bestií pod vedebím psychopata, jehož jméno není třeba uvádět. Tento pomstychtivý kriminálník, na kterého čeká doživotní vězení (trest smrti byl v EU zrušen) pokud ho rusové vydají mezinárodnímu soudu, je schopen použít jaderných zbraní a tím přivodit konec života na této planetě. Zbývá nám jen doufat, že se najdou opravdoví patrioti, kteří tuto zhoubnou kreaturu zlikvidují.

0 0
možnosti
Foto

Tak čekali to úplně všichni. Peskov přece jasně před 14 dny řek, že žádná mobilizace nebude ....

1 0
možnosti

Invaze taky neměla být. Měnová reforma v ČSSR taky neměla být.

0 0
možnosti

Putin je všechno možné, jenom ne labilní. O to je smutnější je, co dokázal rozpoutat a jak se bude bránit svému konci, který už se blíží.

2 0
možnosti

Škoda, že mne při čtení tohoto blogu rušily gramatické chyby...

2 1
možnosti

J86a44n 35P81a54v10e51l

22. 9. 2022 10:16

Lidé myslí emočně. Někteří do toho zapojí více pragmatismu, někteří méně. Autor patří spíše do té druhé skupiny :-P

Rusko má na frontě zbraně, ale nemá dostatek lidí na jejich obsluhu. Nikdo neví, zda mají zbraně pro deset či padesát tisíc lidí, ale mají. Tudíž tato částečná mobilizace s největší pravděpodobností (nikdo neví nic najisto) výrazně zkomplikuje ukrajinské postavení.

Co se protestů týče, Putina volilo asi 70 % lidí. Dobrovolně. Pokud ztratí 20 % voličů, stále vyhraje s prstem v nose. Demokraticky.

4 2
možnosti
Foto

Asi si už moc nepamatujete komunistickou dobrovolnost voleb. Co to znamená říct volil jsem proti, to nejmenší, čím se vám oplatí je to, že se děti nedostanou na školu, ... ti lidé moc dobře znají. Když to mixnete dnešními možnostmi dohlídnout si na vhození toho vhodného lístku, je to docela psycho.

1 0
možnosti

Kdo chce poznat opravdové Rusko, tomu doporučuji skvělé knihy Zima přichází od Garryho Kasparova a Rudý zákon od Billa Browdera. :-)

0 0
možnosti

Pardon zapomněl jsem dodat, že kniha Rudý zákon už není v přímém prodeji.

0 0
možnosti
Foto

Váš optimizmus bych chtěl mít.

2 0
možnosti
Foto

Já váš pesimismus ne.

2 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik