Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

te se to velmi pěkně, kéž by se to i splnilo!

5 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti

Opakovaně tvrdím. Pro obnovení slávy A. Hitlera, toho nikdo více neudělal. Jako věrný žák Vladimirovič. Marně přemýšlím. Jaké prvky dnešního Kremlu vlastně absentují? Spatřuji skutečně vše. Od vůdcovství, přes SA-SS. Kadyrovce Vagnerovce. Čečenský blázen, jako kdysi Musssolini. Himmler byl prodejce drůbeže, další zase kuchař. Žoldáci, jako kdysi věrní Ernsta Röhma ...

O zatýkání a lágrech nemá smysl psát. Opět ideologie, která hledá podlidi a zajišťuje Lebensraum. Nadšení z prvotního postupu - Následné prohry jsou podány jako velkolepá vítězství. Ke všemu, Vůdcova neomylnost. Přátelí se s vyšší mocí, která sahá až nebesům. Kirill souhlasí a žehná. Adolf vedl svou nesmyslnou válku. Vladimirovič jej následuje a tak zajišťuje světu mír. Německo v troskách - Rusko zkvétá. Souhlasím bestseller. Právě se píše II díl. Pouze netuším, kde sehnali ten kopírák. Pravda i v ČR existuje plno nadšených čtenářů! Pozor, Adolf jej může žalovat. Za autorská práva. V. Putin opsal jeho - Mein Kampf ... :-)

6 0
možnosti

Aniž bych ho chtěl jakkoliv obhajovat, Hitler před válkou vybudoval moderní válečné hospodářství, armádu vyzbrojenou nejnovějšími technologiemi vlastní provenience, alespoň z počátku měl strategický plán postavený na reálných základech (viz například pakt Molotov - Ribbentrop, kterým si přikryl východní záda). Putin má největší armádní muzeum na světě, pár prototypů z Výstavy dostiženij narodnogo chozjájstva, to vše navíc osazené obstarožní západní elektronikou, a plán postavený na másle namazaném kolem jeho huby servilními podřízenými, kteří se bojí říct mu cokoli, co neche slyšet. Jediné, v čem Hitlera předčí, je míra hypertrofie jeho ega.

12 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik