Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ruku na srdce. Odpovědný a normální člověk, je v životě doprovázen obavami. Že o to své přijde. Nejde o majetky, jde u skutečnou cennost. O své bližní, o tu prostou radost ze života, o to co si vytvořil. Ono to stejně jednou přijde. Jde o přirozený koloběh a naprostou normalitu. Recept existuje. Žít, radovat se z maličkostí a objevit slůvko pokora. Pokud člověk pravidla pochopí, zjistí, že život je docela hezký ...

Z neznámých popudů, se neustále objevují ti další. Sami již mají nějaký věk. K tomu to lidské, neduhy. Očekávalo by se, že přispějí. Aby se lidem dobře žilo. Z pohledu státníka, aby se umenšilo břemeno života.Už takto, mají svým lidských starostí dost. Vladimirovič tedy nelení. Vysílá vlak přátelství a ponorku míru. Mobilizuje, aby těch poslů štěstí bylo ještě více ...

Adolf byl blázen a skončil v bunkru. Velel jednotkám, které neexistovaly. Putin svého historického bratrance následuje. Taky je již v bunkru a velí. Rovněž je v historii. V kolonce - Válečných zločinců. Přesto, i na těchto stránkách, nebo jako organizátoři po náměstích, se najdou. Obdivovatelé s pochopením i omluvou. Olešťovači krabiček s vyznamenáním. Chvála, jsou zde další - "Russkij vojennyj korabl, idi nachu !". Za sebe na rovinu říkám. Obavy mám. Tak žádaný strach? Ovšem že nikoliv ...

Pravda, mám již nějaký věk. Zavazuji se tímto svým -"Čestným slovem". Bude-li to potřebné - Jsem ochoten, se zlu jít osobně postavit. Mé sdělení není žádný heroický moment klepání do kláves. Považuji to za přirozený postoj otce rodiny a občana ČR. .

2 0
možnosti
Foto

Poseidon je torpédo, vlak stačí jen jeden a jak napsal pan Vitha, mlčení Pentagonu může znamenat ledacos, na Twiteru je čerstvé video s pohybem toho vlaku. A při úderu taktickými raketami není zásadní stahování jednotek nutné.

2 0
možnosti

Torpédo Poseidon je jen propagandou nafouknutý prototyp, asi jako tank Armata. Stejně jako při varování před útokem na Ukrajinu by si západní tajné služby takové ohrožení nenechali pro sebe a nyní se správně nepřidávají k hysterii dezinformační scény.

2 0
možnosti

Jablka se v říjnu sklízejí běžně, a sklizeň brambor se teprve rozjíždí.

A to, že Pentagon, potažmo NATO, k přesunu vlaku mlčí, může znamenat nejen to, že se nic neděje, ale i to, že se sakra něco děje. Uvidíme.

3 0
možnosti
Foto

Trochu mě mate, že RF dokáže zasáhnout jakékoliv místo na Zemi odkudkoliv, tak proč by tam nejdřív jeli vlakem?

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik