Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J32i15ř90í 81L91i68š48k28a

13. 10. 2022 18:36

Ruský jaderný útok nedává smysl pouze v případě, že budeme Putina a jeho lidi považovat za racionálně smýšlející jedince. Jenže těmi oni fakt nejsou, jak nám posledních sedm měsíců dokazují prakticky každý den...

Co se týče přirovnání k Covidu - ten tady začal masivně kosit lidi právě poté, co polovina našeho národa nabyla dojmu, že jde jen o nějakou neškodnou chřipečku ;-)

0 0
možnosti

V řadě věcí souhlas. Ale že by ministryni Černochové došlo, že se blíží atomový úder dříve než raketa dopadne, tak to myslím nehrozí. A Síkela by nám poradil, že máme předstírat, že to nebyl atomový výbuch, ale jen výbuch konvenčního granátu.

0 0
možnosti

Já to neřeším. Není co. A kdyby to u nás ve městě přeci jenom vybuchlo, tak už stejně nebude co řešit.

Dobrou noc.

0 0
možnosti

hlavne se v takovem pripade nezapomente poradne divat, neco takoveho uz znovu neuvidite ;)

0 0
možnosti

Já jsem si místo jódidových tablet koupil polohovací křeslo a dalekohled. Taková věc se uvidí pouze jednou za život.

1 0
možnosti

Jestli vaše příprava nespočívá ve vybudování protiatomového krytu na zahradě, syslení konzerv žádný smysl nemá. Pokud nemáte vyjedený špajz a i bez nákupů byste měli měsíc co jíst, úplně to stačí. Kdyby váš domov zasáhl radioaktivní spad, nedostatek konzerv rozhodně nebude váš nejvážnější problém. Když to nebude tak zlé, do měsíce se vám jistě dostane pomoci zvenku. A když žádná pomoc nepřijde, je otázka, jestli si za takových okolností skutečně přejete zůstat naživu. Snad to nikdy nebudeme muset vůbec řešit.

1 0
možnosti
Foto

Milí občané Nagasaki. Neni ceho se bat, nase cisarska armada je odhodlana branit japonske uzemi za jakoukoliv cenu, americky vojak nema na pevnine sanci. V Hirosome doslo k vybuchu plynu, americka propaganda o nove zbrani se nezaklada na pravde. Navic vzdusny prostor Japonska mame pod kontrolou, kdyby hrozil nalet, jako ten na jare na Tokyo, vcas bychom vam o tom dali ve.. BUM.

5 0
možnosti

Nebude, a když, tak jenom jedna. Rady na to jsou dvě- lehnout si na zem nohama k výbuchu a nebo stát a dívat se, podruhé už to neuvidíme.

2 0
možnosti
Foto

To nejlepší, co se člověku může v případě atomového útoku stát, je aby byl blízko epicentra a měl to rychle za sebou. Protože to, či přijde po tom, to bude teprve masakr...

4 0
možnosti
Foto

Bojí se a nespí pouze odborníci na jaderné zbraně, zejména ti co zažily plány ČSLA na to jak se chovat v prostředí jaderné války. Zbytek je v klidu ....

2 0
možnosti

Slova "Jsme ve válce" použil jako první který politik?

3 0
možnosti

Jo jo. A přitom stačilo do médií pouze plácnout kravinu o tom, jak Ruskem projíždí "jaderný vlak" a panika už je tady. Čili pro mě, vzhledem k mému názoru na současná samozřejmě vždy "vyvážená a objektivní" média, vůbec nic překvapivého. ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik