Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bloger svými články nesmí vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady.

0 0
možnosti
Foto

Poznámka k diskusi: Naše společnost je už tak politováníhodně rozkopána, že její část s notorickou houževnatostí , a zdá se, že zcela vědomě, trousí nesmysly ve snaze maskovat toleranci i těch nejodpudivějších lží ruské propagandy.

Domnívám se, že příčinou je v mnoha případech i zbabělost připustit, že ona tolerance je pomocí ruskému režimu. To zřejmě souvisí s odmítáním vojenské pomoci Ukrajině a upřednostňování ruského míru.

Ten, kdo opakovaně šíří vážné lži ve veřejném prostoru a navíc jako osoba veřejně činná, je nade vší pochybnost šmejd, nikoli člověk využívající svobody vyjadřovat svůj názor, jež je mu zaručena Ústavou ČR.

Toto mé podezření se opírá i o skutečnost, že i upřímný a přesvědčený absolutní pacifista by musel být pobouřen lžemi, bez nichž by RF válku neobhájila před vlastními obyvateli. Místo takového pobouření však od obhájců svobody lhát slyším jen ticho či nejapné mantry typu "ve válce lžou obě strany".

1 1
možnosti
Foto

Strana a vláda by měla všechno zakázat! Pryč se samozvanci! Rétorika stále stejná, jsem od dob komunismu na podobné militantní odsudky, které se snaží rozdělit lidi na ty se správným názorem a ta druhé, velmi háklivý. Čiší z toho především pýcha.

6 0
možnosti
Foto

Docela si myslím, že p. Sabó má jen obyčejný lidský strach, jedno z čeho. A je přesvědčen, že by prostřednictvím zákazů jej domněle či skutečně ohrožujících jevů dosáhl někdejšího klidu. Neberme strachy nulám, ty nás bezprostředně neohrožují.

5 1
možnosti
JR

J29a78n 40R25á37ž

10. 12. 2022 16:45

Aby k puči nedošlo je nutno zařídit jen pár maličkostí. Přitvrdit boj proti dezinformacím a za dezinformaci prohlásit vše co není úřadem pro potírání dezinformaci přihlášeno za pravdu.

2 0
možnosti
Foto

Fyzik Georg Lichtenberg ke konci 18. století mezi jiným napsal:

"Neschopní nadšenci. To jsou opravdu nebezpeční lidé."

Asi už tenkrát ... :-)

1 0
možnosti
JZ

J45a44n 15Z39i51e79g71l53e11r

10. 12. 2022 11:24

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Autore a nenapadlo vás, že nebýt lidí jako vy, tak si jich nikdo ani nevšimne? Děláte jim slušnou reklamu.

2 1
možnosti
Foto

Autor není trouba, asi proto ho taková kravina nenapadla.

2 0
možnosti
Foto

Tady pomůže klasická poučka, že komunismus je nacismus zmírněný slovanskou leností.

Představa, že by líný český dezolátor byl schopen něco chystat, organizovat a nakonec uskutečnit, mi přichází dost sci-fi. Vždyť to je horší fuška, než chodit di práce. :-)

2 0
možnosti
Foto

Copak chodit do práce, ale dokonce tam i pracovat;-D

1 0
možnosti
RJ

Jestli ale on nebude problém v tom, že se "fake news" často liší od pravdy jen časovým obdobím? Nebo ještě jinak, jsou "správné" a "špatné" fake news ?

Boj proti desinformacím je jednoduchý, říkejme pravdu a ne jen to co se zrovna hodí. To platí pro všechny ale politiky a "novináře" především.

4 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik