Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Dobrý den pane Sabo , udává se , že to území kterému se říká Ukrajina má výrobu el . ze 40 % z jaderek . Palivo v teaktoru vydrží cca rok . Pak je výměna / míchání . Nemusí se střílet , že.

0 0
možnosti
JT

J60i69r64i 24T52i27c92h49y

15. 12. 2022 16:20

Vojensky strateg Sabo to vse vysvetlil.

3 1
možnosti
JN

J90o79s59e36f 79N75i73k44l

15. 12. 2022 16:06

Slova a iluze hynou, fakta zůstávají. (Pisarev)

1 0
možnosti
JK

Tečka sem, tečka tam, kdo by to řešil, viďte...

Ty tečky jsou velice důležité, říkají mnohé o autorovi textu, zejména o jeho neschopnosti soustředit svou pozornost na detaily. A rovněž o tom, že moc nečte. Pak je výsledkem to, co napsal...

1 2
možnosti
Foto

Tolik Ukrajincu Washington nemá aby válka trvala tak dlouho. Česko by melo tlačit na konec konfliktu, to mu pomůže vyhnout se bankrotu.

3 10
možnosti
Foto

Můžete začít tlačit sám. Ale při té rotaci to může být nebezpečné.

6 3
možnosti
ZK

Dle Vašich optimisticky laděných článků, měli Ukrajinci už stát před Moskvou. Možná jste si nevšiml, ale zdá se, že s EU pomocí se láme chleba. Zelenkyj chce po nás naftu, plyn, a elektřinu. Tak, prachy na obranu demokracie se nechají i natisknout, to zatím nějak šlo, ale naftu, plyn ani elektřinu nemáme a kde nic není, ani smrt nebere. Možná se konečně zastaví boje, přestane se umírat a začne se jednat.

9 7
možnosti
Foto

Na Ukrajině se nějaký plyn i ropa najde, a i elektřinu by měli, nebýt Kremlu. Rozhodně je potřeba zastavit boje, jenže Kreml se k tomu nemá. Bude to mna Vás, zastavte boje.

5 0
možnosti
JK

Putin poslal Rusko do temného středověku, další vývoj v této zemi se nedá odhadnout. V prvních deseti dnech měl Putin šanci ovládnout Ukrajinu, ale ani ohromná převaha vojáků a techniky tohle nedokázala. Tohle je fakt, důvody a kritické momenty budou předmětem zkoumání po válce, dnes je to zamlženo propagandou. Ukrajina díky svým představitelům dokázala zmobilizovat demokratický svět k pomoci ve válce proti agresorovi. Pomoc Ukrajině se viditelně nepropadla do černé díry (jako je tomu např. u konfliktů v Africe), ale je zřetelná v humanitární i vojenské oblasti, díky tomu se nepodařilo Putinovi Ukrajince zlomit a navíc na bojišti převzala Ukrajina iniciativu. Momentálně má Putin převahu v živé síle a Ukrajina v technice, zejména ve vojenských technologiích. Ukazuje se, že útok pěchoty, vlna za vlnou, nikam nevede, zato cílené ničení zásobování donutí ke stažení armádu z rozsáhlého území.

Co bude, válka skončí, Ukrajina Putinem dobita nebude, a kdy to bude? Až bude odstaven Putin a jeho hrdlořezové, nebo až dojdou Putinovi branci ochotní bojovat. Každopádně musí být uzavřena dohoda s Ruskem (bez Putina), parametry dohody jsou tvořeny škodami a zvěrstvy v této krvavé válce.

3 1
možnosti
JN

J69o52s32e86f 79N55i74k73l

15. 12. 2022 11:50

"...Ukrajina Putinem dobita nebude...", tak dobita rozhodně nebude, možná bude dobyta...

3 3
možnosti
Foto

Po dlouhé době jsem Vás přečetl a vidím, že se mnoho nezměnilo, hodinky, nebo holinky... Dyť je to jedno. Ty ztráty neudávají jen počty mrtvých. Opravte si to....

7 1
možnosti
MB

S Ruskem je sranda. V Dokrině je povolení - pouze při napadení vlastní země. S jejich zeměpisem je ovšem problém. Sousedí si kdykoliv a kdekoliv, s kým chtějí. Mírumilovný Medvěděv, s dalšími poslanci Dumy zase objevil- Už sousedí i s Londýnem a Vídní! Po městech se přemnožují fašisté. Říkám to pořád - Nejlepší bombička ? Ta od sifonu... :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik