Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Dovedu si představit, že bych byl diktátorem. Prostě bych diktoval. Jistě, co vlastně? Zřejmě, abych se udržel. Mám 2 dcery, tedy ta starší by pak vládla. Případ Kima je příkladný. Taky bych si mohl pořídit zlatou kliku na WC. Sbírku aut a pochopitelně nesmírně zbohatnout. Určitě by to někomu bažícímu vadilo. Bedlivě bych je odstranil, následně toho dalšího. Vešel bych do dějin!Jako rarita, posledního diktátora v Evropě. Jistil bych se, nejlépe s nějakým podobným, ještě větším. Koná hodně.Má největší zemi světa a chce být ještě větší ! No nevím-

Ta starší dcera je již rozumná.Zřejmě by mi řekla- "Otče, co tady blbneš"? Vždyť v naší zemi, žijí lidi další. Podívej se na jejich kvalitu života, péči a věk dožití. Už máš nadiktované reformy? Zdravotní, důchodovou a sociální? K čemu ti vůbec jsou ty prachy? Vždyť ani nemůžeš jít normálně na pivo! Jít mezi lidi? Vždyť by tě roztrhali. Vždyť vlastně žádné přátele nemáš. Pouze dupolezy a uživatele výhod.

A s kým se to vlastně stýkáš? Vladimirovič je osoba pověsti nevalné- Říkal to již Alexej Navalnyj. Nad nepochopením vlastní krve, bych se zhrozil. Ti mládežníci ničemu nerozumí. Já tady konám blaho. Starostí plno, už ani nemám z čeho zaplatit ten dodaný plyn. Přesto, cosi na jejích kecech je.Měl bych konat.Tak začnu.Půjdu se potěšit dárkem. Uvedu je, do pohotovostního stavu- Rakety Iskander S-400. To bude vono. Více raket, více blaha ... :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik