Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pane, jste naprosto směšný. Píšete "Výsledky vidíme sami." Přitom nevidíte vůbec nic. Informace z Číny nejsou. Vidíte jen několik bulvárních fotek z nějaké nemocnice. Vůbec neznáte souvislosti. Podobně jako stejné fotky prezentovala média v New Yorku, kam dokonce poslali nemocniční loď, aby za pár dní odplula nepoužitá, boť se ukázalo, že šlo pouze o manipulaci médií. Podobně jako fotky ze severní Itálie, aby se pak provalilo, že zahlcena byla pouze 1 či 2 nemocnice, protože zrovna v té lokalitě byla větší koncentrace starých lidí, kteří odmítali odjet na hospitalizaci do vzdálenější nemocnice. Podobně jako proslulé "fotky z Náplavky", na kterých se prezentovala "nezodpovědnost lidí", aby se pak ukázalo, jaká je skutečnost.

Myslím, že manipulace bylo dost, a je velmi hloupý nápad v ní pokračovat. Odborníci se shodují, že z Číny vůbec nic nehrozí. ECDC nevidí důvod, proč by se měli třeba jen testovat cestující z Číny. Boť jaký smysl má řešit pár potencionálně omikron pozitivních turistů oproti tomu, že v zemi máte několik tisíc nově omikron pozitivních každý den! Nedává to žádný smysl. Ale vy tu budete rozebírat opak. A pokud by se vyvinula nějaká nová nakažlivější varianta, která převálcuje omikiron, už byste mohl vědět, že ani zákaz leteckého spojení nic neřeší, pouze posune rozšíření po celém světě o několik málo dní.

Vznik závažnější mutace je vysoce nepravděpodobný. Na tom se virologové do jednoho shodují. Omikron koluje už déle než rok mezi 7 miliardami lidí na celém světě, bez vzniku mutace. A vy tu budete tvrdit, že za pouhý měsíc vznikne na pouhé 1 miliardě nová nebezpečná mutace. ;-D

1 0
možnosti
PK

Vlna omikronu se tam prožene úplně stejně, jako proběhla v každé jiné zemi na světě, prudce a mohutně během 1 měsíce, pak už není co řešit.

S příchodem omikronu ze dne na den téměř zmizela veškerá nadúmrtí, takže se kvůli omikronu neumírá. Pouze s jinou vážnou nemocí, kde může u velmi starých a nemocných lidí přitížit, jako jakákoli jiná infekce. Proto v Číně nyní mají o kapku víc úmrtí, než je obvyklé. Ale to samé by uděala i chřipka či cokoli jiného, jen omikron je více nakažlivější. Toť vše. Faktická data:

https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr

A vaše tvrzení o přínosu očkování, to snad nemyslíte vážně. Statistická data totiž mluví zcela jinak a žádný přínos neprokazují. Ostatně můžete se inspirovat, jakým způsobem a s "jakými následky" proběhl omikron před rokem v neproočkované JAR či Indii (chcete-li 1 miliardu lidí naráz).

1 0
možnosti
DS

Vakcíny po nichž člověk stejně onemocní jsou lepší než ty čínské, po nichž člověk také onemocní. ;-D

1 1
možnosti
PD

On vám někdo nakukal, že vakcína chrání před onemocněním? To vám lhal a vy jste mu naletěl. Vakcína chrání před těžkým průběhem a to docela dobře.

1 1
možnosti
MN

Ve všech těch spikleneckých teoriích o Covidu jsem nezaznamenal jednu a to svou ;-D :

Čínští soudruzi vypustili koronavirus do světa schválně aby si škodolibě otestovali odolnost západních demokracií vůči těmto hrozbám. V kombinaci s naší dobrovolnou odevzdaností vyspělých technologií do čínských rukou (kterou ve jménu neustálého růstu provedli manažeři amerických a evropských firem před cca 20 lety) mají teď Číňani všechny triumfy v rukou. My už si "nedokážeme vyrobit" ani ty blbé roušky a tak jsme poníženě o ně škemrali na letišti před 3 roky. Suroviny pro výrobu léků (kterážto výroba je ekologicky fujfuj) jsme pokrytecky přeložili za humna a tak nemáme Nurofen. No nejsme úžasní?

Já myslím, že na ÚV KS Číny slaví. Že při téhle jejich strategii zemře i pár miliónů obyvatel ČLR je tak nějak v plánu. Pohrdání vlastními lidmi je přímo v DNA totalitních režimů, nic nového pod sluncem.

A tak budou s námi číňani cvičit: vypustit, uzavřít, vypustit, uzavřít. A my dál budeme žvanit, že výroba strategického zboží BY SE MĚLA do 10 let vrátit do Evropy.

Rv

0 0
možnosti
PV

P12a46v74e61l 74V41é87b74r

5. 1. 2023 9:14

Myslím, že dění kolem covidu je jedna velká obří hysterie. Není ani zdaleka tak nebezpečný, jak se nám různí prodejci šidítek zvaných očkování snaží (v zájmu svých kšeftů) namluvit, i když, pravda, někteří lidé na něj zemřeli - ale to na chřipku také a nikdo nehysterčí.

4 4
možnosti
AK

No víte ono je to si jinak než píšete.Mělo se asi stát,že po první vlně mělo asi zemřít víc lidí a ono se nestalo,tak těď bude asi druhé kolo a jsem zvědavý kolik které země přiznají mrtvých.V USA je situace tak nepřehledná,že nejde nikdy dopočítat kolik že jich zemřelo a na co.Pod kovid se i u nás schovalo kde co!!Ani bych se nedivil,že vymřeme jen kvůli lidské blbosti a nenažranosti jednotlivců na světě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik