Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Poslední "fake new" bylo cosi o tom, že Babiš pozve na hrad Putina. A prohlásil to Pavel. Nějak to tu chybí.

0 0
možnosti
LC

Docela dobrý. Jen jste tak dva dny pozadu s tou válkou. Válečný štváč, který nás zatáhne do války je teď Babiš. Asi aby mohl dodávat armádě Kostelecké párky.

0 0
možnosti
RK

Příznivci SPD právě mezi sebou šíří vyprávění Kříženeckého, bývalého prokurátora, později vojenského prokurátora, člena KSČ, který něco vypráví nad údajnou složkou PP, komicky nadepsanou. Naši soudruzi se asi podobnými spisy jenom hemží;-D.

Umělci z SPD nejsou schopni ani v titulku správně napsat titul JUDr.;-D

6 1
možnosti
MB

No pozor Radek. Kříženecký je moudrý, rudý muž. I Miloš si jej oblíbil. Bureš agentem Stb nebyl. Sami řídící agentové po potvrdili. Nudili se a tak si jej rozepsali asi do15 svazků. Mrzké soudy - Bratislava a Štrasburk ! "Jsi Bureš a navždy budeš". Tady se práva dovolat těžko. Chvála spravedlivému rudému muži ... :-)

1 0
možnosti
JK

Víte, že...

válku nezačínají generálové, ale politici, a ti generálové ji naopak končí?

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
Foto

J78a48n 13Š17i66k

17. 1. 2023 7:36

Ze všech těchto důvodů se ukazuje, jaká je přímá volba, v našem politickém systému, nesmysl. Nechutnosti kolem prezidentské volby se odehrávaly i když prezidenta volili politici, ale tento hnus, který lidi rozděluje daleko více, to předčí. Navíc bychom měli prezidenta, který by znal své povinnosti a věděl, že cenu piva fakt neovlivní a válku opravdu sám vyhlásit nemůže. Druhou věcí ovšem je Babiš a jeho lživé a manipulativní zvratky. Ano, i jeho by politici by mohli zvolit. Ale samotná kampaň by lidi tak nerozdělovala, stejně jako tomu bylo i při volbě Zemana. Hezký den

5 0
možnosti
JK

Myslím že nemáte pravdu, není to o systému, je to o lidech a jejich morálce. Babiš zvolil taktiku bez morálky, počítá se jen výsledek, pro výsledek se obětuje cokoliv, lhaní a sprosťárny používal vždy, používá nyní a bude je používat i jako prezident. Proto musíme všichni k volbám.

2 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik