Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Po včerejšku v srdcích většiny národa ten jeden zůstal."

S článkem souhlasím, ale tahle věta je fakt přehnaně patetická;-)

0 0
možnosti

Díky za článek. Ušetřil jste mi čas, protože jsem chtěl napsat téměř totéž pod nadpisem: "Babiš křičí, chyťte zloděje."

Připadal mi jako kolovrátek, který mele to své. Pavel je loutka pětikoalice, on sice bude před Foldynu loutkou Kremlu, ale to bude pro náš národ výhra...

Naučil se pár vět celkem česky a ty opakoval.

Pořád ale neumí vyslovit slovo prezident.

8 0
možnosti

Papoušek tam samozřejmě byl, ale nebyl to Babiš. Pavel jen papouškoval své nacvičené mantry. I když je pravda, že při tom vypadal dobře. Role kladeče věnců mu bude slušet. 😉

4 13
možnosti

Tak jasně, že vystupování generála i jeho mluva působí daleko lépe. Ale že by se tam Andrej nějak znemožnil ? Já nic takového neviděl. A prosím, co je to za otázky, co by dělal, kdyby Rusko napadlo Polsko ? Takhle se baví děti na prbním stupni základky. A co to mělo být od moderátora, kde se asi tak 5 minut dokola ptal. jak je možné, že Babiš jednal s Foldynou ? On jako existuje nějaký seznam, s kterým poslancem se smí mluvit a se kterým ne ? a když už s ním teda někdo promluví, tak potom to musí vysvětlovat panu moderátorovi ? Kde to jako jsme ?

3 11
možnosti
Foto

A/ dotaz, co by dělal president státu, který je členem NATO, v případě napadení jiného členského státu, je docela zásadní s jasnou odpovědí, která reflektuje naše spojenecké závazky. To, že pan Babiš byl naprogramován na "mír", kterým mlátí o hlavu panu Pavlovi a vylepuje po republice, způsobilo jeho odpověď, kterou mu pan Prchal musel opravit.

B/ Pokud se pár hodin po prvním kole sejde kandidát na hlavu státu s člověkem, který se stýká s Rusy, který s nimi tráví své volné chvíle, pak je to samozřejmě docela důležitý dotaz na orientaci pana kandidáta. Stejně jako se stalinistou Skálou, odpadem naší společnosti.

Obojí by bylo v normální zemi automaticky stop. Ale my žijeme v ČR, takže před deseti lety, kdy byl panu Zemanovi puštěn záznam rozhovoru jeho nejbližšího spolupracovníka pana Šloufa s mafiánem Mrázkem, a přeci to voličům nevadilo, takže vše je OK.

Nebojte se.

16 3
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik