Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Putin lže, to ano, ale není šůs. Předstírá Rusům jen svoji propagandu. To jsme tu měli před Listopadem. A přesto těch lidí šůs je u nás mnoho!

1 0
možnosti
JZ

Jan Lipavský je výborným ministrem zahraničí a to Piráty nemusím. Za článek zasloužená karma

8 0
možnosti
Foto

Česko kandiduje do Rady bezpečnosti OSN. Tak nás pěkně onálepkovali a dostane se tam nějaká kamarádská země.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas až na tu ropu, kterou pořád bereme. Proč my? Jsme další na řadě po stále kamarádském Maďarsku, Polsko je zasypané pšenicí a u nás? Tady se čeká na volby, které můžou přijìt velmi rychle a co nás čeká vám vysvětlí kolega Zdeněk Zavadil.

0 2
možnosti
DR

Nemyslím že je Putin blázen. Spíše má kolem sebe takové poradce, kteří mu říkají pouze to co chce slyšet. V opačném případě by totiž asi rychle doporadcovali.

3 1
možnosti

Putin není šůs, protože dobře ví, že svým lidem lže!

0 0
možnosti
Foto

J86a23n 95Š97i10k

2. 1. 2024 8:04

Rusko nám to vrátí, o tom žádná. Vrbětice, útoky hackerů a ty bláboly šířené falešnými profily na sociálních sítích nejsou ničím jiným než odvety, třeba za vypovězení "diplomatů" z ruské ambasády. Měli bychom mít obavy a být ostražití. Ale bát se a mít strach? Ne. Člověk ani stát nemá mít strach, pokud má své zásady a stojí za nějakými hodnotami. Je mi líto civilních obětí na všech stranách. Ale pokud se bude zlu ustupovat, těch obětí bude v budoucnu daleko více. I u nás. Hezký den

9 1
možnosti
Foto

Lipavský si vede moc dobře. Je příznačné, že ho Zeman nechtěl jmenovat. Tu otočku Zemanovi stejně nevěřím.

A je mi moc milé když vidím Rusáky jak prskají vzteky. Nic jiného si nezaslouží. My jim rok 1968 nezapomněli do dnes. Jak dlouho si myslí, že jim to nezapomenou Ukrajinci?

15 1
možnosti
MB

Obávám se, že těch pamětníků roku 68 hodně ubývá. Mě tehdy bylo 11 let. A čím jsem starší, tím častěji zjišťuji, že lidé i jen o 5-6 let mladší než já mají o invazi 68 naprosto zkreslené, nebo prakticky žádné vědomosti.

Takže ti, co jsou dnes většinou v nějakých rozhodovacích funkcích to mají jenom tak nějak načtené. Ale naši vlastní zkušenost a zážitky (otáčení směrových ukazatelů, psaní hesel všude možně, jásot z hokejového vítězství 2:0, 4:3), to už máme jenom my, důchodci.

Ti mladší si spíše pamatují, jak se okolo vojenských prostorů kšeftovalo s russama se vším možným.

8 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik