JZ

Litovat je třeba nevinných obětí. Na druhé straně je to Rusko, které v mnoha případech podporuje muslimské radikály a odmítlo přímo odsoudit viníky teroristického útoku proti Izraeli z Gazy.

Rusko v OSN opakovaně hlasovalo proti Izraeli ve prospěch islamistických fanatiků.

JV

Civilizovaný stát a společnost nesmí mučit. Všechny výpovědi a přiznání pomocí mučení jsou neplatné. V demokratických zemích je to samozřejmost. Ovšem to neplatí pro zločince Putina a podobné zrůdy.

MK

Vždy a za všech okolností jsem dosud vždy byl proti teroristům. Tady však ze sebe tu lítost vydolovat nedovedu. Nedokážu potlačit pocit, že na Ukrajině je těch trpících mnohem více. A mnohé z těch moskevských obětí považovaly trpící Ukrajince za jakési podlidi nehodné soucitu.

Prostě se dostavila boží spravedlnost.

JK

Problém je v tom, že většina Rusů si myslí, že Rusko je nej a proč něco měnit ? Ostatní se bojí a ti, co by se nebáli, jsou buď v cizině, nebo v gulagu.

JK

Řekl bych, že putinovi a jeho rusákům je celkem jedno, že přišli o život nevinní lidé, nejspíš ho to zajímá jen z toho hlediska, jak mu to může potenciálně uškodit. Škoda, že se více nevěnuje návštěvě koncertů...

JH

J93a37n 69H90r56u71š15k65a

26. 3. 2024 7:52

Spíš, jak z toho vytřískat co nejvíce...naposled, když v Rusku lítaly do vzduchu paneláky, tak za tím stála FSB (cvičení s cukrem...rus snese vše) a pár dní na to začalo bombardování a anihilace Čečenska...

  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik