Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl jste někdy dále než v Aši? Mluvil jste někdy s jiným cizincem než Ukrajincem, který Vás v Boltu vezl za tetičkou? Nejhorší jsou asi Češi, kteří viděli seriál o tom, jak je to v Německu všechno dokonalé a nadávají na všechno, co kolem sebe vidí.

Prozradím Vám jedno malé tajemství. Všechny státy na světě mají neschopné vlády, kam se hrabou lidé, kteří by měli problémy se v soukromém sektoru uživit. Všechny státy na světě trpí jejich špatnými rozhodnutími a jen velice málo států (tipl bych si, že jejich počet by spočítal nešikovný tesař na prstech jedné ruky) má více jak polovinu občanů, kteří si myslí, že jejich vláda je docela rozumná. Prakticky všechny státy na světě mají nerozumné občany, kteří si nespoří, volí ty kdo jim naslibují více, chtějí vše zadarmo a hned.

Prozradím Vám ještě jedno malé tajemství. Po celém světě jsou nespokojení lidé a po celém světě ti lidé nevědí, jak z toho.

6 1
možnosti
Foto

Nezapomeňte, že nespokojenost může být i motorem pokroku. Jde o to, kdo je nespokojený a proč. :-)

1 0
možnosti
OD

Nejvyšší čas skočit pod vlak.....

Škoda, že není Mistrovství světa v opruzeném fňukání, vozili bychom jednu medaili za druhou, ale jen stříbro, protože nikdo na světě neumí brblat lépe než Dederóni.

Proč "máme neschopné vlády"?

Protože ti nejlepší odborníci, trenéři a experti na celý svět sedí v putyce u hrnku zkvašených otrub. Čím ožralejší, tím chytřejší...

1 1
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik