Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J58i49ř84í 22V13o15l90k92a

19. 3. 2018 14:36

Celý život mám kokršpaněly, neumím si představit, že by mě napadlo ho zmydlit. . Přál bych si, až bude ten člověk KŃUČET o lásku, pokud ví, co to je

To zvíře se jistě nebude mít nikdy tak, jak ti klidní pohodáři. Přeji mu setkání s novým pánem, kdyby bylo nejhůř, mám dvě potvory, třetí taky dám.

Pokud se týká souvislost s dětmi? Jak jednoduché. Každý normální smrtelník si uvědomí, že vše je ve výchově. Někdo nás učil vypíchat veverce oči a mít srandu? Absolutní nesmysl. Ví dnes ty děvčata, jak se mluvilo s děvčaty? Byli jsme lumpové, prali jsme se o holky, i brali, I ty holky braly nás. O to kouzlo dobývání přicházejí.Nechci poučovat, když je někdo násilník, tak jím zůstane.

6 0
možnosti
ZO

Rozdíl je v tom, že v případě týráni nebo usmrceni dítěte náležitý trest následuje. U týrání zvířat zatim moc ne.

27 0
možnosti
JS
DK

Hloupý jste Vy, protože člověk umí mluvit na rozdíl od zvířete. Kuřata pro Vaši netrápí pomalých trýzněním, ale elektrickým šokem. Jinak bych zkusila trápit vás s roubíkem v ústech, aby jste si zlepšil svoji citlivost.;-€;-€;-€

2 4
možnosti
DM

??? Zkuste si ten článek přečíst ještě jednou.

0 0
možnosti
JZ

Tady jde asi spíše o to, jak zmiňují i ostatní příspěvky, že pobuřující je zachycení týrání samotného na video a jeho prezentování někde. Kdežto mrtvé novorozeně, stejně jako nějaké vraždy, jsou víceméně pouhým statistickým faktem. Pokud by ale někdo natáčel vraždu novorozeně a dal jí na net, reakce by se určitě dostavily. Nakonec v Česku je někdo zavražděn třikrát týdně, kdyby mě to mělo znepokojovat, nedělám nic jiného než že řeším obden vraždu.

5 0
možnosti
IP

Souhlasím s p. Dvořákem. Je vidět, že jste nepochopil podstatu, ale to je bohužel u mladé generace téměř pravidlem. Sám jsem nebyl jiný. Zkuste si natočit video, jak týráte své děti, udejte svou adresu a žádné reakce už asi číst nebudete a nebudou Vás frustrovat. Pravděpodobně nebudete žít dlouho.

11 0
možnosti
JZ

no tak ne že by starší chápali podstaty nějak častěji, že...;-)

1 0
možnosti
LB

Myslím, že autor si plete význam slov. Pobouření či znechucení odsouzeníhodného činu, není projevem nenávisti, ale zcela adekvátní reakcí normálních lidí. Tím, že někdo projeví soucit s týraným zvířetem přece neznamená, že je mu osud týraných dětí lhostejný!

Kulturnost společnosti se pozná podle toho, jak se chová k těm nejslabším a nejzranitelnějším - ke starým lidem, dětem a zvířatům.

23 0
možnosti
JV

J85i47ř26í 82V34o55l31k51a

19. 3. 2018 14:50

Občas mám radost, když to někdo napíše lapidárně. Kdyby každý Váš kritik dal někam stovku pro ta děcka a šel si s nimi i hrát, tak by klekal, před těmi "tetami"

2 0
možnosti
VM

Také mám někdy pocit, že naše z kloubů vymknutá doba soucítí víc se zvířaty než s lidmi...

4 8
možnosti
DK

Jak s kterými....někdo si soucit nezaslouží....nemohu cítit s několikanásobným vrahem, který až do konce života bude sedět za naše daně v teple a zajištěným stravováním a zdravotnictvím.

4 0
možnosti
Foto

Jenže ti, co týrají děti, to nedávají jako video na FB. Zvrhlost toho mladíka spočívá právě v tom.

24 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik