Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebudu u Orbána hodnotit vše, nicméně v názorech na EU má pravdu a říká, co si jiní jen myslí a v názorech se neliší od Petra Fialy v dřívějších letech - lze dohledat, že současný premiér dříve říkal, že žádný bruselský recept nefunguje, některé nápady EU přinášejí snad mentálně retardovaní a že pokud se EU nezmění, tak nepřežije. EU má být pro volný pohyb osob a zboží.

1 0
možnosti

No jo, ale co kdyby bruselští tupouni umožnili Fialovy karierní růst do struktur EU ? Tam takové Hujery potřebují jako sůl !!!

;-D

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

Meziroční míra inflace v Maďarsku stoupla v srpnu na 15,6 procenta. V červenci přitom dosahovala 13,7 procenta.

Takže jsou na tom pořád ještě líp než my.

;-)

0 0
možnosti

J62a38n 39R58á39ž

22. 9. 2022 18:43

Jednou se nám nevyplatí, že Europarlament , což je vzorek evropské politické elity, jakož i Evropská komise jsou přeplněné levicovými politiky. Dominance levicové rovnostářské ideologie mezi evropskými politiky je to, co mne děsí, nikoliv pravičáci, což je dnes v Evropě skoro vyhynulý typ politika

Podle mne Orbán není ani standardním pravičákem, jako jim není např. LePen . Standardní pravičák je stoupenec nezasahování státu do běžného chodu společnosti, což je protiklad toho, co dělá Orbán.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

J63i22r27i 23P93i25l70n63y

22. 9. 2022 12:08

Co to jsou prosím proruské sankce? Já znám jenom protiruské..

2 0
možnosti

Proruské sú, ktoré Rusku vyhovujú.

1 0
možnosti

J22o33s72e35f 83N65i18k77l

22. 9. 2022 10:52

Pro vás a EU veřejný nepřítel č.1, jehož strana v demokratických volbách získala většinu...ale to přece nevadí...

5 4
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti

Orbán může dělat co chce, ale mimo EU a hlavně ne s penězi co platí jiní. Tak s Bohem !

3 6
možnosti

Takže odvádět do EU 100 % peněz může, ale zpět nesmí dostat víc než 80 % ?

;-)

5 0
možnosti

Orbán je normální darebák, který se svou bandou dalších lumpů žijí z evropských dotací. Dokud tento pramen poteče, nepřipadá pro něj vystoupení z EU v úvahu a bude jenom prudit. Až mu to utnou, spojí se s klidně s Ruskem proti Evropě. Hlavně mu to musí nést.

10 4
možnosti

;-D;-D

Uveďte příklady prosím.

0 0
možnosti

Já tedy nevím, ale pokud je pravda co autor napsal "Orbán se včera zase vyznamenal, když prohlásil, že by svět měl ukončit proruské sankce.

Zdroj: https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=792174";

tak musím s Orbánem souhlasit.;-)

9 8
možnosti

Ještě nemusíte, zatím pořád ještě můžete jen chtít s ním souhlasit.

A i ve vlastním zájmu doufejte, že to tak vydrží i nadále.

1 1
možnosti

Maďarsko je dobré ke vnímání. Jako alternativa k poposedávání na několika židlích. V Brusele škemrám o prachy. V Moskvě o plyn. Pak přesednu na tu stranickou. Do Brusele nadávám a bojuji za agresora. Ten zase bojuje za mír, tedy sankce mu zrušit. Aby měl na ty boje další. Výsledky se dostaví. V rekordní inflaci a rozkladu hospodářství. Zareaguji, už mi asi nic nedají. Odejdu z EU. Založím si nějaký Stepní front. Základem bude V4. Jako první odmítnou Poláci. Pokud se nezmění garnitura, pak i ČR. André a Tomio vycítí svou příležitost. V jednotě je síla. Kdo má židli, v kolaborant paktu následně bydlí ... :-)

8 1
možnosti

Oni v tichosti kšeftují s Rusem nejen Maďaři, ale i Rakušáci a trochu potají to dělají i Slováci a teď dokonce se začínají nahlas ozývat i Italové !!!

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik