Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc by nepouzilo? dyt uz sou na ceste

This "another train with military equipment" is actually carrying kit belonging to the 12th Main Directorate of the Russian MoD. The directorate is responsible for nuclear munitions, their storage, maintenance, transport, and issuance to units.

0 0
možnosti

Mala takticka jaderka je mozna a na to se reagovat nebude

0 0
možnosti

Jak velká je malá jaderka, a na jak velkou se už reagovat bude? Jak se bude reagovat?

0 0
možnosti
Foto

1.Nikdy nepodceňuj svého nepřítele. 2. U šílence neočekávej logiku.

1 0
možnosti
Foto

I90g36o39r 86M49o23t97í92l

30. 9. 2022 15:51

Tvrzení autora je asi tak relevantní jako před rokem uváděná tvrzení, že určitě Rusko na Ukrajinu nezaútočí. A útok přímo na Kyjev ?? To byla naprostá fantasmagorie.

Putin není racionální a jeho propagandou pomatený lid uvažuje podle ní.

Jsem si naprosto jist, že Putin atomovku klidně použije. On už nemá co ztratit a životy obyčejných lidí jsou mu zcela, zcela ukradené!!

Jediná malá šance je, že jeho povel se zasekne v řetězci pokynů ( musí toi schválit další 3 lidé).

Pokud ne tak......

5 2
možnosti

Spousta lidí, by za levný plyn líbala Putinovy nohy celou pracovní dobu...

Spouta lidí je nespokojených se svým životem tak: se bouří proti vakcinaci, bojují proti neexistujícím migrantům, chtějí opustit EU, protožek do jiný může za jejich životní problémy?

Bohužel zoufalců, je v ČR dost - dokonce jsou schopni plnit Václavák...

Tihle lidi si opravdu myslím, že když má Rusák průměrný plat 15.000 korun, tak nám by (pod vládou Ruska) vzrostla průměrná mzda minimálně na 50 - 60 tisíc... :-)

A hlavně - jejich život by byl zcela skvělý... Náhle by si našli partnerku, nebo by se jim vrátila žena, měli by ze dne na den vynikající práci za astromickou mzdu, všechny dluhy by jim byly druhý den po anexi smazány... :-) Zkrátka ráj. Kam se hrabe EU!

Ti vám nikdy nezajistí, že vám manželka i s dětma neuteče, když je denně mlátíte. Za Putina? To by si manželka mohla zkusit! :-)

1 3
možnosti
Foto

Já se obávám, že jste neinformovaný optimista. Slušně řečeno...

1 1
možnosti

Já se s dovolením zeptám, kde berete ty správné informace vy? A jaké jsou ty správné informace...

Ale předpokládám, že se budete s čiré skromnosti, nám své informace sdělit.

My hloupí si totiž myslíme, že informace s ruského ministerstva vnitra jsou lež a dokonce si Sputniku se smějeme...

Ale možná překvapíte. Tak sem s nimi!

0 0
možnosti

V podstatě dobré a logické argumenty. Nicméně realita ukazuje, že Rus zahnaný do kouta hlavu používat nebude a doufejme, že mu úplně ne.jeb.ne v kouli.

0 0
možnosti

On v tom článku v podstatě připouští, že atomovku hodit mohou (pokud jim jebne)... Ale v tom případě, by se od nich odvrátili úplně všichni...

Proč? Představte si, že máte kamaráda, který (ať už z jakéhokoliv důvodu) povraždí celou sousedovu rodinu... Včetně dětí.

To kamarádství rychle skončí, řekl bych. Asi už nebudete mít jistotu, že tento chlapík, nepříjde, a nepovraždí i vaši rodinu...

No, a takhle podobně to funguje i v mezinárodních vztazích.

Pokud někdo překročí nepřekročitelnou lini - tedy použití zbraní, které mohou během hodiny vyhubit život na zemi, tak s takým člověkem kamarád už nebudete.

Buď se ho budete bát, nebo ho odstraníte...

A řekněte mi? Myslíte, že se Čína bude chtít Ruska bát?

A máte jasno...

1 0
možnosti
Foto

M53i70l94a53n 98S25u32t96a

30. 9. 2022 10:37

rusové nikdy nezaútočí na Ukrajinu... rusové nikdy nevyhlásí mobilizaci... rusové nikdy nepoužijí jaderné zbraně... to je tak když se jde s logickými úvahami a západní optikou na ruSSko:-) zoufalí lidé dělají zoufalé činy - naposledy mobilizace... víte o existenci taktické jaderné munice která má sílu do několika tun, nízkou radioaktivitu a cca za týden je možné dané území obsadit vlastními jednotkami? šéf zpravodajství ukrajinkého MOD včera prohlásil: threat that Russia will use tactical nuclear weapons against Ukraine is very high, says the representative of the Chief Intelligence Department of the Ministry of Defense of Ukraine, Vadym Skibitskyi. "The strikes are likely to target locations along the front line where large numbers of personnel and equipment are deployed, as well as important command centres and critical infrastructure," he says.

5 1
možnosti

A kdo to hlásal Milane. Západní rozvědky varovali předem před útokem, to Putin a všichni jeho obdivovatelé křičeli že nezaútočí, prý co by z toho měl. Úplně stejně je to s mobilizací a stejně je to s jadernou zbraní, Putin dělá opak toho co říká.

0 0
možnosti

Tak jednoduché to nebude.

0 0
možnosti

Seriózní ?? Bejvávalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik