Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Něco si přejme padá SPD...polibek smrti...

7 0
možnosti
SL

Všichni, kteří se dali do spolku s AB (KSČM, ČSSD) už dnes nic neznamenají a spoluobčané se na ně dívají jako na bezvýznamné chudáky :-P.

Co na tom, že chtěli své ideály a myšlenky poskytnout spoluobčanům. V podstatě nic moc nezískali (kromě odchodu od moci) ...

Doufám, že Pitomio tuto tradici neporuší ;-D.

16 0
možnosti
KN

K17a95r62e38l 65N23o69v34á34k

16. 1. 2023 16:44

Shrábne stranické peníze jako Úsvitu a bude zakládat další stranu!!;-D

4 0
možnosti
JK

Cokoliv si Andrej s Tomiem slíbili je stejně jedno, ani jeden nakonec sliby nedodrží. Tomio si myslí, že volby Andymu zlámou vaz a po zádech umírajícího ANO se vyškrábe až do vlády. Andy má naopak plán, který už je vyzkoušený, deklarovat spojenectví, převzít rétoriku, vyluxovat voliče a poslat konkurenční stranu do politického hrobu. Tohle Andy dělá celou svoji kariéru.

22 1
možnosti
JK

Já teda beru jako hotové, že prezidentem bude Babiš. Aby se jím stal, potřebuje, aby Češi byli v 50% a jednom člověku k tomu vyčůraní tak, až jsou hloupí - no a to český národ zcela splňuje. S velikou rezervou. Takže není co řešit. Lampasák má na občanského kandidáta v podstatě ultimátní kvality - lepšího občanského kandidáta dle mého nelze mezi Čechy nalézt. I tak je to vyčůraným Čechům málo, prostě málo, a o tom se nediskutuje, pražská kavárno. - - - - Dobře, tak Babiš jako prezident, na 10 let. Říká se, že je jedno, kdo bude prezident, že nemá pravomoci, žádné. U lampasáka by to platilo - tenhle občanský kandidát bude šedý úředník, na víc nemá ambice, stačí se podívat, celý život úředničil, v armádě, v NATO. Zato Babiš, to bude jiná. Stále podniká s Agrofertem, a jako prezident si může do holdingu trvale přiřadit jednu zvlášť důležitou divizi - ČNB. Zatím to má v zápůjčce, od Zemana, a Babišův poskok Michl tomu šéfuje. Jeho vyjádření ohledně úrokové politiky jsou opravdu kouzelná. Očekávám, že Babiš najmenuje na uvolňená místa radních osvědčené ekonomické odborníky, třeba takhle Alenku Šilerovou, Táněčku Malou. Co ten Jarda Bašta? - Ne, toho ne, ten není úplně hloupej, dělal by problémy, nebudeme riskovat, lepší bude Jarda Foldyna. Nebo..... hele je tady 10 a půl milionů lidí, prostě odborníků přehršel. Proč to řešit. Důležitý bude, aby se posunul inflační cíl, protože nač 2% p.a., když můžeme mít 10 či 15%. To se zajistí nízkýma sazbama, upevní se ta pěkně se rozbíhající inflační spirála a Agrofert ušetří na úrocích, a pokud vydržíme s roční inflací v pásmu 10 až 20% po celých 10 let, tak se podaří umořit i těch 40 mld dluhů, co má Agrofert. Né teda že by se splatily, to ne, ale když to bude mít třeinovou hodnotu, bude na tom Andrej hned jinak. Pro méně chápavé, to je jako když máte dluh 20 tis. a vyděláváte v prvním případě měsíčně 20 tis., anebo v druhém případě 60 tis.

2 6
možnosti
JK

Češi jsou vyčůraní a vědí jak to je, a pro Andreje mají pochopení, tak mu to tam nahází. A já přemýšlím o tom, že Andreje taky budu volit, protože já ten experiment chci zažít. Není nic horšího než nuda, a rozvrat ekonomiky a společosoti by mne mohl nějak zvednout z toho nudnýho rozpoložení. Takže, za mne, jedině Andrej.

0 5
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^ SPD je žumpou české politiky. Rv

24 0
možnosti
JK

Kdybyste podnikal s fekálním vozem, tak byste s hrdostí sděloval světu, že žumpy mají budoucnost.

4 0
možnosti
MB

Skutečně jsem fascinován. Kam se posunul práh rozumu, o cti nemluvě. Dříve sedlák přerušil práci na statku. Do světnice ke krystalce! - Bude mluvit nás milovaný prezident TGM. Pokyn ředitele školy - Vypněte rozhlas, bude hovořit Miloš Zeman.Hrozí mravní hrožení mládeže. Nejlépe obraz ze školní třídy dolů! Undy a kolaborace soudního recidivisty ...

Dnes zcela směšné postavy- Upocený studem Kocourek - odklání prachy od manželky. Gross natřásá igelitku - Vylézá z ní strýc Vik. Noha ozbrojencova dupe po schodech. Hledá hroudy zlata. Nečas nemusí, nu přesto odstupuje. Kantýnská velela tajným službám a nezdanila kabelky. Díra ve státní kase je tak objevena ...

ANO, přichází to lépe. Vyvalí se celá Stoka. Agent Stb udílí morální apely. Druhý byl v KSČ a v 7 letech vítal ruská vojska. Dnes chce válku - Bureš je pro mír. Tomio mu říká, nechť odstoupí, je nevolitelný. Na dvorek přijíždí motorka. Noční vlk už tam vyje. To je náš člověk, jednat. Komunisté totéž - Volte našeho nejlepšího vejrostka. Ozdobu KSČ. I babky po domovech si lebedí. Volím jej, omládnu. Proboha jak? Nu nevím, nicméně slíbil mi to . Probóóha ... :-)

23 2
možnosti
JK

To je dost dobrý, pane Bučku!:-)

4 0
možnosti
JV

Ten neohoblovanec a grobián nemá proti gentlemanovi jako prezident šanci. V kšeftování to zakryl.

12 2
možnosti
RK

Líbánky s russáckým nočním vlkem Jazykem Foldynou by měly odradit každého slušného voliče. Jsou však v sektě nějací?

25 2
možnosti
JS

Když jsem poslouchal Baštu v předvolební diskuzích tak jsem tomu nechtěl věřit, ukončit podporu UA, vystoupit z EU a NATO, oslabit obranu. Tam už chyběl jen zvací dopis. Vypadá to, že Baštu volili jen komunisté tj. 4%. Sympatizanti SPD, tj.10% tento program nepřijali a volili někoho jiného. Babišovi to zřejmě nevadí.

5 1
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik