Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste mimo, teprve to musí začít evidentně jsme ovce a většinově volíme koho nám média podstrkují. Už to řekl včera Svoboda nyní politolog, vláda posílila je vidět, že nemá takovou nespokojenost mezi lidmi co čekala a bála se. Takže začne Stanjura úřadovat jako Kalousek, odchod do důchodu na 67. Jediné co je třeba vyjít do ulic s použitím přiměřeného násilí na neživou hmotu která nás obklopuje jim to vysvětlit. Volby nepomůžou poučily se. Myslím, že tomu říkají občanská neposlušnost. Tak jak to nyní uvidíme ve Francii. Kde opět návrh na zvýšení do důchodu u nich na 62 rychle stáhnou, a dál budou odcházet v 60 a mi s těmito médií a kamarády 67 a možná to ještě zdvihneme jednou. Bohatí musí pochopit, že za sociální smír musí něco obětovat a zaplatit. Jsou příliš klidní a bezpečně se cítící.

0 0
možnosti

Dušan Sterba

Takhle vznikají dezinformace, to co píšete.Poslouchejte pořádně zprávy.

Z článku na netu...Francouzská vláda prodlouží věk odchodu do důchodu. Ze současných 62 let se zvedne na 64. Věková hranice se bude zvedat postupně, o tři měsíce za rok.....

Zrovna tak to říkali ve všech zprávách v televizi.

Takže příště než vypustíte nějaký blud, ověřte si to na netu.

0 0
možnosti
Foto

Máte podivné okolí, u nás se žádné krvelačné hádky, dokonce ani jiné hádky nekonaly. Žádné rozdělení.

1 0
možnosti

To se musíte chodit hádat na ty "sociální sítě". V hospodě akorát vedeme moudré hovory a doma nějaké akce typu "přemluv bábu" neřešíme.

0 0
možnosti

Jak zhádat se na krev? Ani nevím, koho kdo volil...

0 0
možnosti

Ne, opravdu jsem to nikdy nezažil. Fakt netuším, proč bych se měl v rodině nebo celém příbuzenstvu hádat kvůli tomu, kdo koho volí.

4 0
možnosti
Foto

Ale je to způsob, jak se zbavit návštěv hádavé tetičky. ;-D

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Autor je asi fanatik, který chce aby vše bylo podle něj !

;-)

0 0
možnosti

Miluji lidi, co pisou, v Cechach je to strasne, to se jinde nedeje. Ach jo. Kvuli politice ci fotbalu se lide hadaji skoro vsude a obcas to jde I na noze.

1 0
možnosti

Nehádáme se "na krev".

Já už jsem to zmínil v příspěvku https://duran.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=796894, každý máme jiný názor, nicméně na rozvod to není.

Moje žena volila Babiše, já Pavla. Nemáme s tím zásadní problém, rozumím argumentům své paní, ona vnímá argumenty moje.

Je úplně jedno, jestli naším prezidentem bude Petr nebo Pavel. Protože prezidentem budou oba dva. Kdo ale bude nějakým způsobem za dva a půl roku (doufám, že to bude dříve...) schopen zasáhnout do směřování této země výrazněji než prezident, to už bude otázka - a jsem o tom přesvědčen - právě pro neúspěšného kandidáta těchto prezidentských voleb.

A pak se dá čekat, že Petr Pavel překabátí.

Nic to nemění na tom, že Pavel je jednoznačně tím lepším kandidátem na post prezidenta, než šéf hnutí ANO. Jeho chvíle myslím si ještě přijde.

0 0
možnosti

Ve svém okolí jsem také nezaznamenal nějaké hádky.Sám jsem volil Babiše, ale ne z přesvědčení, ale z trucu.A tak obhajuji před každým své rozhodnutí.Protože jako dělník na tři směny jsem se měl za komunistů lépe než jako dělník na tři směny v tomto režimu.Takže ať jsou jakékoliv volby tak vždy volím PROTI obhajovatelům tohoto režimu.

A pokud mně někdo v diskuzích napadá, že jsem vidlák z venkova, tak mu ještě přitakám, že bydlím na vesnici (za komunistů vesnice vzkvétala, nyní vymírá), okna máme na hnůj a na záchod chodíme do kadibudky na hnůj, takže máme hnojivo do své zahrady a nemusíme kupovat potraviny vyhnané chemií.A je po diskuzi.

2 2
možnosti

J52a67n 40K30a15r69a70s39e53k

28. 1. 2023 10:51

proc by mela diskuze koncit. Vas prispevek je jeden z mala, ktery hodnotim pozitivne. Napr. to co napsal autor je pro me takove nemastne, neslane neco na zpusob at se mame zase vsichni radi.

Vy se naproti tomu vyjadrujete jasne a opirate se o nejakou vlastni logiku. Zde je mozno klidne diskutovat - napr. co to znamena mit se lepe, jak se to meri.

V cem se urcite shodneme je skutecnost, ze stavajici system ma hodne nedostatku a vladnouci elity (vsude) to nejak nechteji resit a podle me ani nemaji nejmensi plan, jak nedostatky odstranit.

Obavam se ovsem, ze protest sam nebude stacit. Jako prvni by nebylo od veci se v diskuzi dobrat toho, co delat aniz bychom se musili spolehat na ty vladnouci elity.

2 2
možnosti

V naší rodině a okolí se žádné "ničení" neděje. "Novináři" jako vždy přehánějí ...

0 0
možnosti

Michal Sabó prosazuje asi násilím, aby vše bylo v celé rodině, podle něj.

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik