Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Bohužel nešlo o fake. Výzva byla na Babišově oficiálním účtu a i sázkovka potvrdila, že krátce po jejím zveřejnění prudce stoupl počet sázek na Babiše od lidí 45+.

6 0
možnosti
JK

J46a69n 68K79o68z93á17k

29. 1. 2023 22:33

Nevím, nesázím. Sázkové kanceláře chtějí věk sázejícího? Jsem si myslel, že stačí vsadit a zaplatit.

1 0
možnosti
MN

Vzdyt nas ukrajinsky premier tvrdi, ze je to i nase valka, ze prakticky jsme ve valce a my jsme prece clenem Nato..a Vy tvrdite, ze ne.. tak bud jste lhar Vy nebo nas pan premier! :) :)

5 16
možnosti
VB

Jsme zmaten. Kdo je ukrajinský premiér?

Ano, Rusko proti nám vede válku ekonomickou (energetickou), dezinformační a to i za pomocí lidí, jako jste vy.

4 0
možnosti
JK

To jsou dezinformace, že lidé prosázeli výplaty, podpory atd. Nikdo není tak blbý, že by vsadil skoro vše co má.

1 0
možnosti
LJ

Bohužel sázkovka potvrdila, že krátce po zveřejnění Babišovy výzvy prudce vzrostl počet lidí 45+, co si na Babiše vsadili nemalé částky. Jste ohledně blbosti lidí dost optimista.

7 1
možnosti
PV

Neřekl bych, ze miliony Čechů žijí v depresi z toho, ze bude kvůli Pavlovi mobilizace.

Z těch 41,7 a 2,4 milionů voličů to bude drtivá menšina..

Lidé Babise proste volí přesto, že občas placa nesmysly.. vzdyt ho volilo skoro 2 mil. lidí ještě před tím než začal plácat nesmysly o válce a evidentně mu tyhle nesmysly nepomohly vůbec a nasměrovali ho k drtivé porážce, kterou sám nazývá jako famózní výsledek.

Tím neříkám, že nejsou problém lži.

Vlastne vůbec nechapu, proc se používá slovo dezinfirmace a ne lež, protoze už to slovo dezinformace působí na ty méně inteligentní jako něco cizího, konspiracniho a namireneho proti nim.

Nedivil bych se, kdyby brali slovo dezinformator jsko čestný titul :D

Prime označení za "lhare" a "lži by pochopili mnohem víc..

6 0
možnosti

Volby ukázali to, co je naším letitým problémem. Češi neumí pracovat s informacemi. Existuje jediné řešení. Zavést na školách povinnou výuku práce s médii a novelizovat zákony o médiích, kdy se budou weby založené na fake news a šíření poplašných zpráv blokovat. Mnohým to přijde jako cenzura a totalita, ale my už jsme v situaci, kdy se tento problém vymkl kontrole, a hrozí tvrdé občanské střety. Je třeba rázně zakročit a vrátit lidem rozum.

Zdroj: https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797398

Lide s takovymto myslenim zacali vetsinu nejhorsich a nejkrvavejsich diktatur

13 4
možnosti
PB

Milý pane, jistě máte pravdu v tom, že si většina lidí neověřuje tzv.,fake news, ono pokud považujete za standard počítač a chytrý mobil na kterém pořád všichni sedí, tak se zvedněte a jděte mezi lidi. Nejsem sice voličem pana B. ale je zřejmé, že všichni jeho voliči nebudou lidé s psychickými úzkostnými poruchami a lidé hloupí. Jsou to mnohdy lidé v beznadějné situaci, které pocuchal Covid a energetická krize, kteří přemýšlejí, jestli bude zítra na jídlo a nájem, jestli mohou dát dítěti do školy svačinu, zaplatit kroužek......pak se jim některé političky vysmějí vyjádřením, že si žijeme nad poměry...v takovémto rozpoložení, pod tíhou těchto myšlenek je snadné podlehnout....a to nemluvím o generaci dříve narozených, kde je většina odkázána pouze na televizi, která na ně chrlí jednu negativní zprávu za druhou.....tři večery jsem se po dlouhé době díval na zprávy a zpravodajce bych všechny odsoudil za ubližování na zdraví.

3 1
možnosti
OS

To stou sazkou u Fortuny ale zadny fake neni.

0 0
možnosti
Foto

Sázkové kanceláře si vždy mnou ruce. Občas i ,,zasponzorují";-D

0 0
možnosti
JZ

Tyto volby rozhodly o tom, že z Pražského Hradu nebude rezidentura Kremlu a to je dobře. :-)

13 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 5
možnosti
PN

P80e79t68r 21N32e44m56e37c

29. 1. 2023 19:29

Vyrůstá ti tady konkurence, další zapisovatel jediné pravdy a lásky...aby na tebe z těch 150 mega něco zbylo, propagandisto.

2 1
možnosti
RJ

Opravdu nemohou státy v NATO poslat své občany do války která se jich "netýká"? Pokud něco takového tvrdíte, byl bych opatrný nazývat někoho "pitomci".

Lidé jsou natolik hloupí, že si nezjistili, že žádný občan členského státu NATO nemůže být poslán do války, která se nás netýká. NATO v žádné válce není, nikdo nikam bojovat nejde!

Zdroj: https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797398

5 1
možnosti
Foto

Mohou, ovšem coby jednotky např. UNPROFOR, složené z profesionálů. A rozhodně ne do voj. konfliktu mezi státy, pokud jeden těchto napadených států není členem NATO.

4 0
možnosti
LV

Myslím, že s těmi sázkami je to fake. Nebo sruh zábavy nějaké sociální bubliny. Můžu si o Babišových voličích myslet leccos, ale tomuhle se mi věřit nechce.

6 1
možnosti
Foto

Když někdo horuje pro Babiše, protože mu zvýšil důchod, tak se tomu ani moc nedivím.

5 1
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik