Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K přijetí eura jsme se zavázali už v roce 2004. Jednou ho budeme muset přijmout, ale snad v tom nejvýhodnějším kursu. Není možné dostávat dotace z EU a nedodržovat dohody. Ale naštěstí nás k euru nikdo netlačí.

0 0
možnosti

Tak jsou lidé co věří i tomu že je země placatá, podobně to mají i lidé kteří věří že bude mobilizace apod. bludy. Snažil jsem se chvíli vysvětlovat že to co si myslí jsou kraviny ale bohužel to nemělo cenu. Občas mi přijde že si díky těm dezinformacím o sobě myslí že oni prokoukli lži a dává jim to pocit důležitosti. O tom to taky občas je, naštěstí tito lidé většinou nemají intelekt na to něco uspořádat o občanské válce nemluvě. :)

1 0
možnosti

Zdraví rozum...🤣🤣🤣Koho zdraví rozum 😁

3 0
možnosti
Foto

V zdravém těle zdraví duch. Takže podobně. ;-D

0 0
možnosti

R^R^R^

Máte pravdu! Současná doba připomíná poválečné poměry a nelze vyloučit, že nějaká anarchistická strana provede puč po vzoru komunistů v roce 1948. Tenkrát jsme plně podléhali agentům z Ruska a pod jejich ochranou zde komunisti prováděli dokonce justiční vraždy. Dnes také jsme prošpikováni ruskými agenty a českými proruskými lživými Putinovými petrohradskými trolly. Komunisti byli anarchisti, ale i dnes mezi námi jsou strany, které svým lhaním a trollingem se posouvají mezi strany anarchistické! Tím je ohrožena naše liberální demokracie, občanské svobody a právní stát! Mnozí z nás to pochopili během prezidentské kampaně!

Kde se ta svatá proruská víra bere? Zdrojem je Putinova ruská hybridní válka. Díky Putinovým pochlebovačům, kteří ho přesvědčovali, že petrohradský trolling již zcela rozložil společnosti v Evropě a Americe, zahájil světovou válku útokem na Ukrajinu v představě o Veliké Rusi sahající od Lisabonu po Vladivostok! Společnosti v Evropě i Americe jsou jen částečně rozloženy, což u nás dělá podle mne asi třetinu občanů podléhajících alternativnímu myšlení skrze hybridní válku. Elfové udávají, že jde jen 15%. Pokoušel jsem se celý rok jednoho takového člověka podléhajícího alternativnímu myšlení přesvědčit o realitě. Marně! On ví a ty jsi blbej! Dokonce znám i lékaře, kteří nevěří medicínskému poznání a zběsile věří očkovacím hoaxům! Jak potom chcete přesvědčit o pravdě nevzdělané lidi? Těch proruských fanatiků je mezi nám na můj vkus příliš mnoho! Ale myslící lidé se začínají konečně prosazovat, jak jsme poznali v posledních prezidentských volbách!

:-)

6 0
možnosti

no jo no radikalizace;-D na SLovensku jsou obleženy místa, kde Slováci podepisují že mají moráoní důvody proč nemůžou jít do atmády v případě mobilizace - nevím proč tak šílejí, volby nebyly...

3 0
možnosti

Na Slovensku je podíl alternativního myšlení vytvořený Putinovou desinformační hybridní válku podstatně vyšší! :-)

4 0
možnosti

A jak můžete teď vědět, že v březnu žádná mobilizace nebude ? Takže ať se stane co se stane, tak nebude. Díky za info.R^

1 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Bude. V Rusku.

2 0
možnosti
Foto

J51a57n 23Š32i21k

2. 2. 2023 7:30

Tak zrovna v Česku se žádné občanské války nebojím. Naše historie jasně ukazuje, že něčeho takového nejsme schopni. Zato žvanění nám jde skvěle, to nedokáží nikde jinde na světě. Hezký den

14 1
možnosti

Nebyl bych si tak jist! Putinova desinformační hybridní válka je hodně silná! Věřili jí i někteří naši nejvyšší politici! :-)

1 0
možnosti

Asi žiju někde jinde, já žádné popsané hrůzy kolem sebe nevidím, ani nevnímám.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS