Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

A co chcete v zemi, kdy se při hodinách dějepisu děti učí dobu od pravěku a na dobu co ovlivňuje současnost, což je zhruba posledních 200 let, již zbyde tak málo času, že se to před koncem roku vezme letecky. Ve finále spousta mladých z historie nic neví, protože vykopávky jim nic neříkají a k věcem co by si mohli propojit s dnešní dobou se nedostanou. Pak si nemohou třídit informace, které se k nim dostanou z médií...

10 1
možnosti
JZ

Já jsem rád, že současný český prezident bude hájit české národní zájmy a nebude se jako Zeman stýkat s ruskými oligarchy, mafiány a zločinci. Rv

12 10
možnosti

Pane Szabó musím uznat, že jste napsal velmi hezký článek, pravdivý a hlavně bez nenávisti. Hned první čtení bylo velmi vtipné s tím Trautneberkem. Jinak si myslím, že lidé našeho nového prezidenta přijmou a tak mu přejme hlavně zdraví a pevnou vůli.

10 7
možnosti
PE

P20e34t86r 28E14b44r

11. 3. 2023 12:50

Jedna z několika zjevných lží v textu:

"Mimochodem, polovina národa stále věří, že nyní po nástupu Petra Pavla do funkce, bude vyhlášena mobilizace a Češi půjdou bojovat na Ukrajinu."

12 1
možnosti
JZ

Zeman byl čínskou a ruskou loutkou. Nyní máme sebevědomého prezidenta. :-)

13 14
možnosti
JS

Která ze západních zemí nepřijala čínského prezidenta? Které země nespolupracovali s Ruskem a Čínou? Číňani vlastní po světě kdeco, rusáci to samé. My vyváželi do Ruska přes německé firmy jen to hučelo. Politici melou jen líbivá hesla, skutek bývá úplně jiný.

19 7
možnosti

R75a91d51i33m 17Š27o60r15a93l

11. 3. 2023 11:12

S článkem nelze souhlasit. V souvislosti s rozdělováním společnosti bych poukázal na 1. projev prezidenta.

"Do volebních místností jste přišli, abyste řekli dost chaosu a otevřeli cestu vůli společně hledat řešení. Díky Vám můžeme přispět k návratu hodnotové politiky. Díky Vám pravda znovu zvítězila."

Znamená to, že tu byl chaos? Že pravidla neplatila? Ano, všechno nebylo ideální, ale spoustu voličů předešlého prezidenta takovýto výrok odděluje od podporovatelů toho současného a kope to příkop. A je to zbytečné.

"Příležitost tak dostávali populisté, kteří svůj vlastní úspěch a vliv opírají o lži, manipulace a zneužívání strachu. Já ani můj tým jsme na tuto hru nikdy nepřistoupili. Vážím si toho, že rekordní účast ve volbách a jejich výsledek ukázaly, že i Vy dáváte přednost pravdě a slušnosti před nenávistnými útoky a překreslováním reality."

Výsledek voleb dává přednost pravdě a slušnosti... opět, je tady 2,4 mil. voličů, které tato hláška naštve.

Proslov mohl začít skutečně státnicky tak, aby tyto příkopy zahladil. Ale nestalo se. Naopak. Přispívá k tomu, že ty příkopy vznikají. Velká škoda, čekal jsem změnu. Ale velice podobně komunikuje současná vláda. Ta také slibovala, že bude příkopy zahlazovat a od 1. vyjádření jejích představitelů bylo jasné, že jí o to nejde.

19 7
možnosti
RK

Chaos na Hradě byl a pravidla neplatila

9 6
možnosti
Foto

Karma.Spolecnost vždy byla rozdělena a dál bude.Nejen názorové,ale i podle věku a vzdělání.Staci se podívat kde loví populista Babiš.Mene vzdělaní lidé a senioři.Levicovi voliči a to jdou i ti, kteří sami sebe vtipné označují za konzervativně pravicove.Tedy SPD a podobně spolky. Je ovšem zajímavé,že Pavel vyhrál volby i na malých vesnicích.A také čas zapracoval,starší voliči umírají a nahrazují je noví mladí.I tato generační obměna už začíná působit a v podstatě rozhodla prezidentské volby a může rozhodnout i ty další...

8 11
možnosti
Foto

Pozor, senioři volili Pavla, důchodci ne. Měl byste to rozlišovat! :-)

3 8
možnosti
JN

J25o22s19e17f 24N30i25k41l

11. 3. 2023 10:55

"Rozdělení společnosti začalo", to skoro vypadá jako by to bylo vaše jediné přání. Takové a podobné články pouze utvrzují některé jedince, že tomu tak skutečně je. S vaším náhledem nelze souhlasit.!!

5 8
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 8
možnosti
AM

S vaším náhledem nelze souhlasit.

6 6
možnosti
PN

No, pan prezident prohlásil, že společnost rozdělená není, jen se více mluví o tom co nás prý rozděluje.

Možná má pravdu. Jen určitý druh tvorů hlásá to rozdělení na západ (správňáci) a údajný východ (špatňáci) pro tupouny dost přesvědčivé rozdělení.

10 9
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik