Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V parlamentní republice má prezident podobnou roli jako král/ovna v konstituční monarchii. Současná hlava státu reprezentaci otčiny zastane rozhodně lépe, než ten, co právě odešel.

6 6
možnosti
Foto

Překvapilo mě, kterých 5 mínusářů si myslí, že Pavel bude horší než Zeman.

2 1
možnosti
Foto

R^, pěkně jsme se nechali od sametu nést po proudu stříbropěnné Vltavy a zapomněli, že musíme sami zapádlovat, každý z nás:-)

16 0
možnosti
EK

Na tom všem je legrační, že mnozí, co odsuzovali "čecháčky", že pořád čekají, až je někdo spasí, místo aby se sami postarali, teď jásají, jako by přišel Mesiáš.

6 0
možnosti
SB

Rozdělení společnosti nezačalo nyní.

Rozdělení společnosti je naprosto přirozený jev, protože deset milionů lidí nikdy nebude mít stejný názor a nikdy to nebude jedna velká sjednocená skupina lidí.

O prezidentech z dob komunistické totality nemá cenu hodořit, ale po roce 1989 nesjednotil společnost Havel, nesjednotil ji Klaus, nesjednotil ji Zeman, nesjednotí ji Pavel a nesjednotil by ji ani imaginární Ferda Vopršálek nebo kdokoli jiný.

15 0
možnosti
RK

Ten poslední dokonce systematicky pracoval na jejím rozdělení za potlesku své méně přemýšlivé klaky, že Slavomíre? Jeho památný proslov po druhém zvolení vyšperkovaný slavným shut up ( pro cenzora přesná citace Zemana) je nezapomenutelný. Toho se držel celé volební období.

7 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik