Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Děkuji Policii ČR za rozhodný a správný zákrok proti dezolátům u Národního muzea. V takových případech je na místě i použití gumových projektilů.

10 7
možnosti
ZZ

Ve Francii i Izraeli jsou demonstrace proti vládě ještě větší ( 360-380 tis demonstrantů ) a zapalují se při nich auta ....... a tam se nestřílí.

Tito demonstranté byli vesměs velice klidní a spořádaní - kdyby je soustavně neprovokovalo několik desítek vládních fanatiků od budovy N. muzea a vlajka, která nemá s národními sbírkami nic společného.

:-P

7 17
možnosti
PL

Korejskou válku , která se tehdy vedla postaru čistě vojensky na bojišti, rusové (tehdy "SSSR", "tábor míru a socialismu", "mezinárodní osvobozenecké hnutí" - a podobné maskovací názvy) málem projeli, nebýt nasazení miliónů "dobrovolníků" z Číny na poslední chvíli.

"Sověti" se z toho poučili a příští, vietnamskou válku už vedli i v zázemí protivníka pomocí intelektuálních a mírových pátých kolon - na universitách, v ulicích měst, v komunitách hippies atd., která ůzevnitř" donutila vládu USA hodit ručník do ringu.:-/

Podobně rozkládali rusáci západní Evropu v 70. a 80. letech "mírovými a protijadernými hnutími" požadujícími samoodzbrojení západní Evropy.

Nejinak tomu bylo a je u nás, např. včera na Václaváku. Ti, co tam naivně přišli řešit bídu, jen sedli na lep placeným vlastizrádcům a nepřátelům euroamerické civilizace.

20 3
možnosti
Foto

Každá akce (moci) yyvolává reakci. I to je demokracie. Dočkali se... A Vy si zasloužíte Rv

9 15
možnosti
DK

Ale vy se už naštěstí rusáků v Praze nedočkáte. Jako správná báryšňa už jenom můžete se slzami v očích vzpomínat před fotkou Gottwalda a Putina, jak bylo před 89 dobře.;-D

14 6
možnosti
PG

Absolutní blábol.

3 7
možnosti
PV

P40a97v61e66l 59V18é42b13r

12. 3. 2023 7:29

Co dalšího máte v notičkách?

6 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik