Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Doufám, že toto barbarství bude také poučením pro ty naivy v Evropské unii, kteří Palestincům posílají peníze. To je mimořádně hloupé a musí to skončit. Palestinců už nesmí dostat ani Euro. Dalším problémem je Putin, který k tomuto barbarství mlčí, protože Rusko hraje dvojí hru. A také je spojencem Hizballáh, který pravděpodobně zaútočil na severní Izrael z Libanonu.

23 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

9 0
možnosti
PS

Tak musíme počkat na reakci OSN. Tato organizace je plně pod kontrolou muslimského světa což spousta lidí nevidí a další to vidět nechtějí. OSN v letech 2006 - 2016 vydala celkem 68 rezolucí vůči Izraeli. A světe div se proti státům jako Rusko.Čína nebo Pakistán žádnou. Též titulky hovoří jasně:

Rada bezpečnosti OSN zvažuje návrh rezoluce odsuzující Izrael kvůli osadám

Zrušte sankce proti Palestině, vyzývají státy OSN Izrael.

Valné shromáždění OSN přijalo rezoluci odsuzující Izrael za zabíjení Palestinců

8 0
možnosti
ZJ

.... Poznal jsem kdysi při mém dlouhodobém pobytu v Izraeli jak adekvátně fungují jejich bezpečnostní složky a věřte tomu, že to vážně nejsou (jako všichni u nás) žádní kecálkové ! Takže jsem přesvědčen o tom, že si Hamás tuhle šílenou akci za pár dní rozhodně za rámček nevystaví !!

8 0
možnosti

Kdo seje vítr, sklízí bouři. V tomto případě očekávám hurikán.

17 0
možnosti
Foto

Rusko má z útoků radost, vyrobit z trubky raketu není složitější než dělostřelecký granát a munici i s vojáky mu dodá Korea nebo Čína. Pokud se otevře ještě pár uspaných konfliktů, možná, že se na Ukrajinu zapomene. Putin ví, že jít do otevřeného konfliktu s NATO je sebevražda, ale hybridní konflikty mu docela jdou.

5 0
možnosti
ZH

No jo, ale víte, kolik se z výbušnin uvolní CO2? Putin je tedy největším nepřítelem boje proti oteplování. Lepiči k silnicím by se měli vypravit na něj a silnice nechat průjezdné...

12 0
možnosti
LS

Probudili a vypustili Krakena.

13 0
možnosti
JV

A aby toho nebylo málo, dnes ráno se k napadení Izraele ze severu přidala minometná palba z Libanonu, zjevně tedy z rukou hnutí Hizballah. Věřím, že i zde bude odpověď rázná, i když geografický přístup k libanonské hranici není úplně snadný.

Dle rodinných zpráv panuje sice v IL znepokojení, na druhé straně však také obrovské odhodlání a sjednocení s jedním velkým cílem - situaci vyřešit dlouhodobě a jednoznačně.

12 0
možnosti
IS

Izrael vyzval civilisty v Gaze, aby se stáhli z míst budoucích izraelských útoků. Tak že Izrael i nadále klade důraz na minimalizaci ztrát civilistů. I když kdo je civilista a kdo militantní islamista nejde často dost dobře rozeznat. Ukázalo se, že každá dohoda s muslimy ve stylu "území za mír" je založena na naivních předpokladech, že s islámem lze žít v míru a poklidu. Nelze. Ani v Izraeli, ani v Evropě.

33 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas s článkem. Mám jen obavy, že se - prakticky jako vždy - vyrojí řada "aktivistů, hájící lidská práva", která bude ukazovat na hladovějící arabské děti z pásma Gaza, ženy, oplakávající své padlé syny a muže. Pitomci, skrývající se pod výše uvedeným označením, budou z toho všeho vinit "zločinný režim" v Israeli, místo Hamásu. v OSN bude pan Abbás poukazovat na počet padlých arabských bratrů, místo toho, aby si mezi svými udělal končeně pořádek a přestal s protižidovskou rétorikou,

30 0
možnosti
IS

Reálná schopnost soudruha Abbáse udělat pořádek u svých "bratrů" z Hamásu se limitně blíží nule. Ten člověk už léta nerozhoduje o ničem.

11 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik